09-03-2009, 10:54 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| satırlarında yüreğinin sesini duydum justagirl bu kadar açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkür ederim.. gel bugünü yeniden doğuş günün ilan edelim.. geçmişteki yaşadıklarını tecrübe hanene sevgiyle ekle ve bırak orada kalsınlar.. telkinleri dinlemeye devam ederken, bir yandan da olumlamalar yap.. kendini sev herşeyden önce.. kendini eksilerinle artılarınla kabul et.. kabul görülen eksiler zamanla artıya dönüşecekler bunun için zaman ver onlara.. beyaz atlın ne güzel söylemiş "3.kişiyi çıkar aramızdan" diye.. çok şey söylemiş aslında sana.. ben varım demiş..biz varız demiş.. birlikte yaşamımızı inşaa edelim demiş.. mutluluk çok yakınımızda demiş.. ben o üç kelimeden bunları çıkardım.. yanılıyormuyum geçmişi bugünlerimize taşıdıkça, bugünlerimiz yarınlarımıza nasıl yansıyacak.. geçmişin geleceğimizi belirlemek gibi bir hakkı yok.. gelecek sadece kendi ellerimizde..kendi düşüncelerimizde..an'da saklı.. yazarak çalışmamız önerildi bize hep.. bana önerileni bende sana öneriyorum güvenle.. geçmişinde nelerin eksikti..onları bul çıkar..yaz bir bir.. bir bak bakalım ne olsaydı seni mutlu ederdi.. o an'a giderek, istediğin gibi şekillendir beğenmediklerini.. düşüncelerinde pozitife çevirmeyi başarırsan, üzerinden gidecek o yükler.. ve başarırsın da.. başaracaksın.. o kadar zengin kaynaklara sahip bir yerdeyiz ki, yetersiz kaldığında, tıkandığında yol gösterecek onlarca kişi var, kaynak var.. bu güne kadar tek başına üstesinden gelmeye çalışıyordun belki de.. ama bundan sonra yalnız değilsin.. şu an yaşadığın sancılar, telkinlerin pozitif etkileriyle bilinçaltındaki negatif birikimlerin çatışmasından kaynaklı.. arınmaların bitecek çok yakında.. düşünce yapın, bakış açın, kullandığın ifadeler ne kadar pozitif olursa, arınmaların o kadar çabuk olacaktır.. değişme zamanın gelmiş ki, burada bizimlesin.. hoşgeldin yanımıza sevgiler |
| |