Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 07:21 PM   #10 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Merhaba justagirl.

Öncelikle, günlüğün hayırlı olsun, bol gelişmelerle dolsun.

Şu an içinde bulunduğun süreç, bir bakıma bazı gelişmelerin habercisi.

Diğer bakıma ise, yorucu, biraz metanet isteyen bir dönem.

Belki birçok genellemelerin dışında şeyler söyleyeceğim ama seni anladığım için bikaç naçizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum.

Şimdi bence senin bu kadar huzursuz olmanı gerektirecek birşeyler oluyor ya da yakın zamanda oldu. Bir şeyler daha önce de olan, huzursuzlukların, gerginliklerin tetikçisi oldu.

Bu, aşk olabilir, iş olabilir, borç ya da yakınlarından birileriyle sorun olabilir, bişeyler duyup üzülmüş olabilirsin. Ama şu anda esas seni üzen bir mesele var gibi geliyor bana.

Bu meseleyi hallettiğinde zaten, yine değişim ihtiyacın azalacaktır.Bu tetikleyici şey her neyse bence iyi bir durum. Değişim için bir uyarı.

Bu dönemde, kendini zorlama, tam da tersine, bol bol dinlen. Yalnız kal. Uyuma ihtiyacın sürekli olur çünkü, beynin aşırı derecede yoruluyordur. Bir de uykudayken düşünmeme durumu olduğu için rahatlatıcı etkisi olacaktır.

Çalışıyor musun bilmiyorum ama, evde dinlenip, bol bol uyumanı tavsiye ediyorum. Belli bir dinlenme modundan sonra zaten, daha sağlıklı bir beyinle, bu konuların üzerine gidersin ve çözüm yollarını uygularsın.Bu erteleme aslında, şu anda çok sağlıklı düşünemediğin için gerekiyor bence.

İçinde yumruk diye tabir ettiğin şey de,acı dediğimiz bu güne kadar ki yaşadıklarının toplamı ve biranönce çaresine bak mesajıdır genelde.

Bu yumruk için yapman gereken şey de, uyumak, ağlamak, öfkeni dışarıya atabileceğin bie şeyler bulmak (başkalarından çıkarma tabi ki) derin nefesler ve bol temiz hava ve yürüyüş olabilir.super

Onun haricinde, tamamen düşüncelerle, endişe-kaygı ve korkuyla alakalı bir durum.

Redflowers'in dediği gibi değişim için çok fazla acele etmene gerek de yok. Çok hızlı değişim, çok kalıcı olmayabilir.

Yavaş yavaş, soru cevap tarzında bunları düşünerek diğer konulara geçmen gerek.

Şimdilik, zamana yayarak bunları yaparsan, daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

İnşallah bunları zamanla aşacaksın. Günlüğüne de yazmaya devam ederek içini de dökmüş bizleri de bilgilendirmiş olursun böylece.super

Sağlıcakla...
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla