Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2009, 04:40 AM   #185 (permalink)
hayaletlord
Teğmen

hayaletlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayaletlord will become famous soon enoughhayaletlord will become famous soon enough
Thumbs up

bu siteyi kuran ve emek veren herkeze selam..nasıl oluyor bilmiyorum ama bu telkin olayı işe yarıyor. mantığı anlatılmasına rağmen, ben tam olarak çözemedim ..fakat işe yarıyor. bu başlık altındaki mesajlara şöyle bir bakındım da ...heralde aynı soru.veya sorular onlarca defa sorulmuş fakat her defasında..zerafet hiç bozulmadan sabırla cevaplanmış..bravo doğrusu..herhalde arada yetkili arkadaşlarda bizlerin sorularından bunalıp bir offf..çekiyorlardırama gösterdikleri sabırdan ötürü tekrar kutluyorum..bu üslup gerçekten güzel ve etkili..sitede sanırım tıkanan tek yer..bu mp3 lerin indirilmesinde yaşanan ve benimde karşılaştığım sorun...ee...kadı kızında bile bukadar kusur olacak elbet..bu sorununda giderileceğinden hiç şüpem yok...

aslında insanların aklına takılan soruyu ben sizlere direkt sorayım...

''yaw kardeşim tamam çok faydalı, bu telkinler.bunu yaşayarak görüyoruz.hem de ücretsiz...siz niye bu amme hizmetini karşılıksız yapıyorsunuz.?.altında ne var.? yoksa bir toplu bilinç altı yönlendirmemi yapılmak isteniyor.?.siz delimisiniz.?.yoksa maddi kaygılarınızmı var.?.amacınız ney? .mevlana göçeli çok oldu..kimse karşılıksız birşey yapmaz bu zamanda..söyleyinde bilelim..sizin karınız ne bu işten.?'' veya benzeri....sakın yanlış anlaşılmasın özellikle tırnak içinde yazdımm..bu ..sorular ilk başta benim de aklımdan geçti..ve dürüst olmam gerekirse..bazılarıda halen cevap bekliyor..lafı evirip çevirmeden direk yazmak istedim..kesinlikle kabalık veya saygısızlık etmek gibi bir niyetim asla yok... dikkat ediyorum genel de bu tür sorularada...hep kıyısından köşesinden..çıtlatarak soruluyor...insanlar anlayıp güvenmek istiyorlar...tabi bu güven olayı gerçek hayatta bile tam anlamıyla mümkün değilken burada sağlamak imkansız...ama ben en azından başlangıç aşaması olan suçluluk-ego ile ilgili telkinlerin bende olumlu anlamda beklenen etkiyi göstermeye başladığını söyleyebilirim...ve bunu okuyan insanlar bilsin isterim..elbette farklı kazanımlarım oldukça bu sitede yine farklı konu başlıkları altında paylaşırım ve bundan da asla çekinmem....benim sizlerden ufak bir ricam şu; telkinler ile ilgili müzikleri daha fazla çeşitlendirmek mümkünmüdür..bilmiyorum.. tabi belki çok uzun zaman ve emek alan işlerdir..takdir sizlerin..umarım bu iş gerçek anlamda insanlar için olumlu ve faydalı bir iştir..ben fayda gördükçe elbetteki başka insanlar içinde vesile olacağım...sorulara sabırla vermiş olduğunuz cevaplar ve kibar üslubunuz için teşekkür ederim..saygılar..
hayaletlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla