Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 09:36 AM   #48 (permalink)
Vodoo
Teğmen

Vodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light

Sevgili the desert

Bu konularda belki cok tecrubel degilim belki sana sunu yap bunu yapma diyemem...Bildigim bir gercek var yasanmıslıkla ilgisi olan yasadıgımız her sey ıyı veya kotu bunları gercekten biz kendi dusuncelerimizle hayatımızın icine cekiyoruz.

Ben bu siteden bir arkadasıma bahsetmistim ki bu arkadasım genc yasta esini kaybetti.İlginc olan ise esinin babası da aynı yaslarda hayatını kaybetmıstı.Kayınvalidesi ve 3 cocuguyla yasayan bu arkadasım senelerce kayınvalidesinin agladıgını ben cocuklarımı babasız buyuttum diye diye aglaya aglaya aynı kaderi de oglunun yasamasıyla yine o kısırdongu icine girdiler hepberaber..ve simdide 2 erkek 1 kız cocuguna sahip olan arkadasıma oyle bır telkinde bulunulmus oluyor ki arkadasım ogullarının da o yaslarda yani 35 yasında olecegine inanmıs vaziyette..

Butun bunlar tesadufmu sence...Bence degil insan ne dusunuyorsa gerceklesıyor .Bizler Mevlanayı yeniden kesfetiyoruz isin ozu.
Gul dusunursen gulistan olursun diken dusunursen dikenlik diyor ya mevlana konunun ozeti bu.

Hayatından cıkar olumsuz cumle kalıplarını.Ne kadar inanmasan da cıkar.Zamanla inanacaksın cunki.Kısa bir sure Polyyanna ol.He belki diyeceksin Nedir Polyyanna nın hayatındaki 3-5 kuzu 3-5 koyun tabii mutluluk oyunu oynar .Bizler de fazla olan o koyun kuzu yerine baska seyler.Yani kimse kimseden farklı degil hepimizin kendine gore sıkıntıları var.Allah dagına gore kar verirmis.Ama elimizdekilere bakarsak bugun uyanabildikmi saglıgımız yerindemi yiyecek ekmegimiz icecek suyumuz basımızı sokabilecegimiz bir yuvamız var mı var .O zaman sukretmekle baslayalım ne dersin.Gerisi gelecektir sevgili desert.....

Selam ve sevgilerimle
Vodoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla