18-03-2009, 08:54 PM
|
#5 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba Ebru
Hoşgeldin yanımıza. Benimde zamanında, her ne kadar artık yaşadıklarım bana kötü bir masal gibi gelse de şu an yaşadıklarından pek farklı değildi yaşadıklarım. 7 sene boyunca panik atak ve depresyon tedavisi gördüm ve bunun 5 yılını yalnız yaşadım. Bahsettiğin her şeyin hayatımda iz bırakan yaşanmışlıklar olduğunu, ama artık eskisi kadar kötü etkilemediğini görüyorum buraya bir kez daha yazarken, her ne kadar elimden kelimeler dökülmemek için beni zorlasa da. Ama son zamanlarda sık kullanılan meşhur bir söz var tabiri caizse damdan düşeni yine damdan düşen anlar.
Bu ve bunun gibi uğraştıran birçok rahatsızlığımdan 9 aydır resmen sıyrılmış durumdayım şu an. Telkinler ve yaptığım çalışmalarımla derinlere inerek tüm tetikleyenlerimi bulup ortaya çıkardım ve onlar ortaya serilmekten hiç hoşnut olmadıkları için benden ebediyen uzaklaştılar :) Artık baş ağrımı bile abartır hale geldim ki, migrenim sadece bir saniye kesilsin diye yalvar yakar ağlardım 1 sene önce.
Yine ben kendimi anlattım, farkındayım Ama derler ya hep, başka birisinin de senin acılarını paylaştığını bilmek bazen acını hafifletiyor.
Hayattan ve sağlığından çok umutlusun bu mükemmel ve hayatta senden umutlu ki burada bunları paylaşarak bir nevi içini rahatlatmana müsade etmiş. Demek ki ilerleyen dönemlerde sen de benim ve bir çok arkadaşım gibi 'geçmişte ben bunları yaşamıştım' dediğinde durup kendine ya hakikaten yaşayan bendim değil mi diye soracaksın.
Sen hayattan razısın, hayatta senden hep razı olsun Ebru' cum.
Yeni hayatında sağlığın için attığın her adım, kolaylıkla amacına ulaşmanda rehberin olsun.
Sevgilerimle.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |