Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 01:19 PM   #4 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Icimizdeki Tanri'dan

Davranis bicimin olumlu oldugunda o an gorunenin otesini, cok daha derinlerdekini gorebilirsin. İhtiyaclarini net bir sekilde gor ve
bil ki o ihtiyaclarin muhtesem bir sekilde karsilanacak; ve karsilandiklari icin sukran duy. Sukran duymayi asla ihmal
etmemelisin. `Hersey icin sukran' yasasi temel bir ruhsal yasadir. Hersey icin gercekten sukran duyabilir misin? Her durumun icindeki
hayri gorebilir misin? Bu yasayi daha cok uygulamaya koymani istiyorum, ozellikle oldukca zor gibi gorunen bir durumla
karsilastiginda... Duruma adil ve durust bir sekilde bak; ondan sonra da durumun icine, altina, ustune ve tum cevresine bak. Bu
sekilde bakmayi bitirdiginde goreceksin ki duruma karsi tum bakis acin tamamen degismis; daha once bir felaket gibi gorunen sey, simdi
bir firsat haline gelmis; ve sen de buyuk bir kararlilikla bu durumun icinden en hayirli olani bulup cikartarak bunu bir basari
haline getireceksin.

Yukarıdaki metini dün bir arkadaşım dönderdi. Bana çok iyi geldi. Dün öğleden sonra suçluluk duygusu, kendine güven ve koruma kalkanı telkinlerini dinlemeye başladım. Bir yıl kadar önce ego ve suçluluk duygusunu uzun bir süre dinlemiştim ama..... Neyse gelişmeleri daha sonra yazacağım......
Bugün kendimi müthiş hissediyorum.
sevgiyle kalın.............