22.3.2009 11.24
yaşam nedir acaba belkı cok felsefık olcak ama yaşanılan anmıdır yoksa uzulunen gecmışmi yoksa planlanan gelecekmi?yaşanılan ansa şu an hayatım yok..cunku amacım yok.kafama koyduğum hıc bı şeyi bır duzene koyup planlayıp gercekleştıremıorum..halbukı aslında eskıye gore duzelme varken..en azındna artık onun adı gecen yerlerde gozlerım dolmuyor..eve gıdınce uzuluorum ama bu eskısı gıbı gunlerce surmuyor.. sabahları yıne bır ıstemsızlıkle yınemı aynı gun dıyorum.aa daha sonra daha bır dık durmaya calışıorum derınce bır nefes alıyorum ve duzelmeye başlıyorum..dun bır şeyı farkettım bana ıstemedığım gıbı davranıldığınd aben hep küsüp kaçmışım yada ağzının payın vermek yerıne yada bunu engelleyıcı bı şey yapmak yerıne hep ağlamışım zırlamışım zayıf bır ınsan gıbı hep gucu başkalrında aramışım halbukı bıraz duşunrusme bunları değiştirmek benım elımde belkıd ebunları yaşamam ıcın allahım bana bu kotu ayrılığı yaşatıo belkıde...belkıde gercekten bı şerden bız ınsanlar bır hayır yaratabılırıs...şimdilik bunun nasıl olacagını bılemıyorum ama yapıcam en azından bı bu kadar daha ağlamak ıstemıyorum cunku yapıcam allahım sen cok buyuksun..bana yardım et..şimdi bayağı zamandır okumak ısteyıpde okuyamadığım kıtaplarıma başlıyacagım be duşunecegım nedır benım korkularım ve nasıl cozumler bulabılırım bunlara karşı.. |