Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 07:55 AM   #124 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Yaşı ne kadar büyürse büyüsün insanın çocukları hep çocuk kalıyor.Sİzinle zamanla birlikte bende büyüdüm.Artık kocaman kadınım.Hayat okulunda bir çok şey deneyimledim.Bir çok hatalarım ve birçokda kazanımlarım var.Sizlerden çok şey öğrendim.Ben senden üstüne vazife olmayan şeyleri yapmamayı öğrendim.Annem bana kahvaltı hazırla demişse ben mutfağı da temizlerdim.Böylece işlerim katlanarak giderdi.Ama ben sizleri birey olmanız için yetiştirdiğim bir-rey değil .
Gamze'ciğm neden kahvatıyı kaldırmadın dediğimde bana bu gün söylemedinki demiştin.Ogünden sonra bende bana söylen
meyen benden istenmeyen veya benim istemediğim hiç bir şeyi yapmadım.Mustim de bana kendi yapabildiği bir şeyi başkalarının senin adına yapmasına izin vermemeyi öğreti.Musti küçükken ona kahvaltıda bıçak koymuyordum 6 yaşına
gelince onada koyma başladım.Bir gün ekmeğine yağ sürüp verdim yemeği istemedi benim kendi bıçağım var kendim
sürerim dedi.Bana verdiğiniz dersler küçük ama bendeki yansımaları büyük oldu.İyikivarsınız sizleri çok seviyorum.Hayata
kendi kanatlarınızla uçmanızı özgürlüğünüzü sınırsız yaşamanızı diliyorum. Ohhh doyasıya.