Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 09:32 AM   #25 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Günaydııınnnnnnnnnnnn

Icimizdeki Tanri'dan

Baskalarini kendine model olarak almaktan vazgec ve icine donup Benim sana hangi acidan ihtiyacim oldugunu ve tum resmin hangi
bolumunde yerini aldigini bulmak icin zaman ayir. Asla yeteneklerine uymayan bir durumda olma ve ritim ve uyum bozuklugu sergileme. Sen
kendin olabildigin zaman, tum stres ve gerginlik yokolur cunku sen artik olmadigin birsey olmak icin cabalamazsin. Aslinda cabalamazsin
bile; sadece sen olursun. O zaman sen kendi icinde mukemmel bir huzura sahip olursun ve bu da disariya yansir. Huzur, sukunet,
dinginlik senden yayilir. Nereye gidersen git uygun atmosferi yaratirsin. Sen, yoluna cikan tum ruhlar icin bir kutsama, bir
yardim ve bir coskusun ve cevrendeki tum dunyada huzur ve uyum yaratiyorsun. Simdi birak Benim huzur ve sevgim seni kucaklasin ve
doldursun. Yuregini neselendir ve sana yolu actigim icin Bana sonsuz sukran duy.

Herşey tam istediğim zaman karşıma çıkıyor. Yukarıdaki metinde bu sabah mail kutumda beni bekliyordu ...........
Sevgiyle paylaşıyorum... Herkes kendi payına düşeni alır umarım.....