Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 02:35 PM   #28 (permalink)
lieworld

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lieworld is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

öncelikle Benim mesajımın üstünde mesaj yazmış olan hülya kardeşimiz ( yaşın hakkında bir bilgim olmadığı için sakıncası yoksa kardeşim demeyi tercih ettim  )  in hayatını yorumlamak istiyorum görüyorum ki tıpkı benim gibisiniz bana göre siz her zaman kendinizi ihmal ediyorunuz ki mesajınızdan da bu anlaşılıyor biliyormusunuz ben de aynı şeyi yapıyorum ve bunun farkındayım bilmiyorum ama bazılarını mutlu etmek bana mutluluk veriyor bazen kendimi ihmal etsem bile sanki hiç sorunum yok muş gibi ama hepmiz biliyoruz ki sorunsuz insan yoktur şunu söyliyeyim ki ben hayattan şunu öğrendim sürekli kendin için bir şeyler yapmalısın hayatta kalabilmek için çevrenle uyum içinde olabilmek için yani demek istediğim benim düşünce bun düşünce bana aittir hayatta kendini mutlaka ödünlendirmelisin çünkü her davranış aslında öğrenilmiş bir bilginin yansımasıdır ödüller bilgileri çeker bilgiler davranışları ve ortaya mutlu az sorunlu bir insan modali çıkar burda önemli olan aslında her zaman ödül vermek değildir önemli olan doğru zamanda doğru ödülü doğru miktarda vermektir hayat felsefem bu benim . Bir diğer nokta ise bazen kendimin bile eleştirdiği falan insanın doğasında olan ve insandan insana miktarı değişebilen Bencillik duygusu bu duygu insanın yapısında vardır ben bencil değilim diyeni bili yalan söylüyor ama en doğrusu ben çok az bencilim tarzında birşey olmaldır demek istediğim insan hayatta bazen bencil olmalıdır az yada çok BAZEN yada sürekli ama nedir bunu dışarı hemen vurmassın zaten bunu dıraşı vurmaman için ayrı bir çaba sarfetmene gerek yok her insan biraz bencil olduğuna göre bu her insan için farklılık olmayacağı için toplumdada fark edilmez temel felsefe bencil olursun falan bunu özellikle dışarı vurmassın yapman gereken insan yapısında olacak olaylara bazen izin vermek bana göre bu da mutluluğun anahtarı olabilir kısacası AZ MÜDAHALE EDEREK HAYATI YAŞAMAK ...

şunuda söyliyeyim mesajıma öncelikle bu şekilde başka bir arkadaşın sayfasında başkasına yer verdim ve bunu mesajın başında yaptım çünkü bu mesaj hülya kardeşimiz tarafından görülmeyebilird i sayfanın sahibi de bu konuda anlayış gösterecektir umarım

şimdide gelelim DEFDURU kardeşimize bir mesajında bazen başık açısını değiştirmek gerektiğii söyledin ne kadar güzel birşey söledin gerçektende hayatta başık açısı çok önemlidir bazen insanlar şunu söyler ben sınırlarımın ötesine çıkamam !!! çok yanlış karşılaştığın sorunlar sınırlarının dışına çıkmakla çözülür değişimi gör

İNSAN NE ZAMAN KENDİSİ OLUR BİLİYORMUSUN DİĞER İNSANLARDAN KENDİNİ AYIRAN ÖZELLİKLERİ ÖĞRENDİĞİ ZAMAN hayata pozitif bakmak zorunda değilsin ama bunu öğrenmek zorundasın ve bunu yaptığında mutlu olacağını bilmek zorundasın mutlu olmak istemiyorsan yapmassın ...Şunuda söyliyeyim bazen küçücük bir şeyden çok şey çıkabiliyor etrafındaki uyumu gözden kaçırma buna her zaman dikkat et ! Bir insanın mutlu olması BİN insanın mutlu olmasına yeter unutma !!!

HADİ KALIN SAĞLICAKLA ...
lieworld isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla