bu mesele benim de aklıma takılmıştı bir ara.üç_gömlek'in açıklamalarına nispeten katılıyorum ama sırf bu şekilde de açıklanamaz sanki yahu.kimi falcıların söyledikleri hiçbişey tutmadı mesela.kimilerininki de takır takır tuttu.ben de şöyle diyordum,malum zaman aslında yatay değil dikeydir,gelecekte olanlar aslında şu anda oluyor vs deniyor ya,işte kimileri olan/olacak şeyleri görebiliyorlar.belki doğuştan olan belki sonradan geliştirdikleri bir durugörü yetenekleri var.veya kimi falcılar da o an duymak istediğim şeyleri söylüyor,eh onlar da o an bana odaklanmışlar.ama sonra ben istemekten vazgeçiyorum ve olmuyor dusun her halükarda ben fal baktırmayı tamamen kesmiş bulunmaktayım.çünkü kendimi çok kaptırıp ciddi ciddi olması için hiç çaba göstermeden boş boş beklenti içine girdiğimi ve olmayınca da sinirlendiğimi farkettim
bir de geçen bir yerde bir ayet okudum hatta çok hoşuma gitti cebime kaydettim."bilsin ki insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur".dedim ki kenny daha fazla saçmalama,sen ne kadar çaba gösterirsen istediğin şeyleri elde etmeye o kadar yaklaşırsın
geleceği bilmeye çalışma geleceğini sen yapacaksın falan filan.yani geyik olsun diye baktırmak güzel ama benim gibi fala bakan kızcağızın ağzının içine bakacak hale gelince pek hoş olmuyor.bir de çoook uzun zaman önce bir konuyla ilgili bir rüya görmüştüm.gördüğüm sonuç o sırada pek hoşuma gitmedi.lakin rüyamdaki gibi olmasın diye yaptığım her şey o işin rüyamdaki gibi sonuçlanmasını sağladı
hatta olaylar gelişirken ya bu iş nasıl o hale gelir,eğer ben buysam asla rüyamdaki gibi olmaz diyordum ama zamanla bütün düşüncelerim tersine döndü ve sonucun o hale gelmesine katkıda bulundum
oldukça uzun bir süreden bahsediyorum.yani rüyamda 3,5 yıl sonrasını görmüşüm.sonuç itibariyle bilince de bişey olmuyor,engellemeye çalışsan da her şey olacağına varıyor vs diyerekten fal gibi şeylerle uğraşmayı bıraktım.halen merak ettiğim sorular var ama cevabını kendim veriyorum çalışırsam olur çalışmazsam olmaz diyerek.
güneş'in söylediği şeyi ben de bir ara düşünüp sormuştum sanırım shamanic,hayalayaz veya başka bir üye şöyle bir açıklama yapmıştı,bir isteği sürekli düşününce onu içimizde tutuyoruz,serbest bırakmalıyız ki o düşünce maddeye dönüp bize gelsin.her şey enerjidir hesabı.o yüzden benim de aşırı istediğim her şey hep ben istemekten bıkıp ne hali varsa görsün dedikten sonra oluyor galiba......biraz bölük pörçük saçma bir mesaj oldu ama idare edin yatma vaktim geçti bu saatte bu kadar oluyor