Dün güzeldi
Kardeşim ve kızarkadaşıyla beraberdim...İkiside çok tatlılar...İnsana pozitif enerji veriyorlar...
Önce Resim ve Heykel müzesine gittik...Kapalıydı,erken gitmişiz...Karşı bit pazarındaki plakçıya gittik...Yer son derece izbe ve korkutucu olsada,plaklar çok güzeldi ve plakçı abi son derece efendi bir insandı...O kadar üşümüşüzki,çay ikram etti bize,bizde hayır demedik(gerçi Ebru çayı sevmediği için zorla içmek durmunda kaldı)
Sonra tekrar döndük müzeye,müze memuru kadın bir bizi oradan kovalamadığı kaldı,müzemiz kapalı aşağıda resim sergisi var dedi..Bizde girdik,sergiyide beğenmedik:)
En çokta şuna sinirlendim;konuşmaya gelince bu milet müzelere fln gitmez diye ağlıyorlar ama gittiğimizde ya kapalı oluyor yada niye geldiniz diye bakılıyor,fiyatlarıda caydırıcı olabiliyor...Yandaki egnoğrafya müzesi halen kapalı...Burası Türkiyenin başkenti ve çok sayıda turist oralara geliyor...Dün bir dolu insan geldi biz çıkarken...
Dün bir dolu plakçı gezdik,hayatımda aldığım ilk plağı adam bana hediye etti
Çok temiz değil,ama o benim için çok değerli...
Sonra kitapçıya gittik,eski kitap satan harika bir sahafmış,orda uzun zamandır aradığım iki kitabıda buldum...
Çok seviyorum yaa böyle günleri...Ben paramın olmasını bu yüzden çok istiyorum...Kitaplar alayım,kitapçılardan plakçılardan çıkmayayım diye...
Burada olumlamamıda yapayım;
Para benim hayatıma akıyor ve ben istediğim plakları,kitapları alıyorum,sevdiğim insanlarla çok neşeli eğlenceli günler geçiriyorum...
Sonra test kitapları aldım,bu işi kafamda çözdüm bile...Günde 200 soru çözüyorum artık...
Ve bu sene ben üniversiteye gireceğim...
İşte güzel bir gündü anlayacağınız...