Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 04:09 PM   #5 (permalink)
sulara
Teğmen

Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sulara is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sularanın günlügü

Selamlar tüm site sakinleri ve günlügüm .Oncelikle günlügümde ve forumda bana yardım eden destek veren herkese teşekküür ederim.Yenibir hayat melodiss ve keskin38 sizlere ayrıca tşk ler
Melodiss adım Su Lara iki ismim var.Diger kardesleriminde iki ismi var.Ama herkes bitisik okuyup sesleniyor.Sulara diye :)
İlk önce en büyük sorunum haline gelmis isim icin forumdaki tum yazıları okumaya calıstım.Napman lazım sulara dedim.Kendime bir olumlama yaptım.Bilincaltındaki olumsuz kalıpları cözmem gerekli evet ama nasıl dedim icimden.Cok tecrübesizim cünkü.Asıl cekirdek inancıma inemedim bir türlü.İsle ilgili temel sorunum ne ne yapmak ısterdim diye hayal ettiim.Evime yakın doyurucu maası olan taktir edildigim ve en önemlisi KALICI olup uzun yıllar devam edebilecegim bir is istiyorum.Maasım hep az geldi. Düsündügümün altındaydı.İsyerlerıde evıme uzak oluyordu.Yada maasımı alamayıp cıkıyordum.Hep kısa sürdü tüm calısmalarım.Kendime söyle bir olumla yazdım:Evime yakın cok taktir edildigim sıcak bir calısma ortamı olan saygı gördügüm doyucu maasa sahip bir ise sahibi olmayı seciyorum.Benim ve herkesin en yüksek hayrına olacak sekilde bana gelmesini istiyorum.Ben cok mucizeler ve süprizler yasamadim.Yada kendime cekemedim diyelim.Hersey cok mantıklı ve bilimsel olmalıydı.Simdi ben bunu evrene yolladım ama evren bunu nasıl yapacak nasıl bana getircek diye kurup kurup dururum kendimi.O zaman napalım Sulara soyle diyelım '' Benim bile aklımın ermedigi sekilde bana gelmesini'' bu daha icime sindi.
Bir yandan telkinleri dinliyorum.Bütün gece acıktı telkinler laptopumda dinledim.Gündüzde dinliyorum.Sucluluk ve egoyu bitirince kendine güvene gecicegim.Ama bende mide bulantısı olmadı.Bakalım daha erken neler olacak.
Su is sorunumu cözersem diger sorunlarım icinde calısacagim.Ama en önemli bu var
.Biraz daha neseli biraz daha sorumluluk sahibi biri olmam gerekli.SORUMLULUK ne büyük bir kelime benim icin.Sorumluluk almaktan korkuyorum sanırım.Neden Sulara sorumluluk alırsan ne olacak ? Basarisiz olucaksın en kötü senrayo bu .Basarisiz olursan ne olcak.Ya yinemi diyeceksin .Kendine küsüceksin evet sen cıdden basarsızsın diceksinn .Basarılı oldugum hicbir sey bulamıyorum şu aralar eskiyede dönüyorum .Ya cok acı degilmi ? Simdilik canım bu kadar yazmak istedi.Soonra tekrar görüsürüz.
sulara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla