Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Rüya hatırlama metnini her sabah kalktığınızda ve her akşam yatmadan önce mutlaka okuyun. Bilinçaltındaki eski rüya hatırlamayla ilgili arşivlerin değişmesi için bu çok önemli. HATIRLAMA METNİ Her gece yatağıma uzandığımda, tüm bedenimin ayaklarımdan başlayarak gevşediğini hissederim. Hatırları, açık ve berrak bir biçimde. Huzur içinde yatağıma uzanır, uykudaki yaşamın bana sunacağı armağanlar almak için hazırlanırım. Bilinçaltımın ve ruhumun işbirliğinde tüm gücün benim elimde olduğunun bilincinde olarak gözlerimi kapatır, kendimi berrak, akıcı, net rüyalarıma bırakırım. Hatırlıyorum, açık ve berrak bir biçimde. Rüyanın içinde, gördüğüm rüyanın farkında olduğumu bilir ve sabah uyandığımda aldığım armağanları hatırlar, uyanık yaşamıma aydınlık adımlarla ilerlerim. Uyanık bir sakinlik içindeyim. Hatırlıyorum, gördüğüm sembollerin anlamlarını ve o sıradaki duygularımı. Tüm sesleri, kokuları, renkleri, sayıları ve anlamlarını hatırlıyorum. Hayatımı açık bir zihinle planlayabiliyorum. Sezgilerim ve ilhamlarım bana yol gösteriyor. Her sabah uyandığımda, başucumda duran defterime rüyalarımı yazarım. Uykunun ve uyanık yaşamın işbirliği içinde keyifle yol alırım. Bütün bir gece uykunun keyfini çıkarırım. Rüyalarım içsel dünyamın bir tiyatrosudur. Sabah uyandığımda kendimi dinlenmiş ve zinde hissederim. RÜYA GÜNLÜĞÜ NASIL TUTULUR? Rüya günlüğü tutarken aşağıdaki çizelgeyi örnek alabilirsiniz. Bunun dışında, rüyayı görmeden önce hangi duygular ve düşünceler içindeydiniz, o gün sizi etkileyen herhangi bir şey olmuş muydu? İçsel olarak sorduğunuz sorular var mıydı? Bir nevi o günün bilançosunu çıkarmanız gerekmekte. Aşağıdaki rüya çizelgesini yaptıktan sonra: Aynı soruları rüya içerisindeki size, sorun. Rüya sırasındaki duygularınız, düşünceleriniz, sizi en çok etkileyen belirgin olan durum ne? Bunları da hikaye katmadan yazın. Rüyadan sonraki düşünceleri, duyguları, aklınıza gelen fikirleri hiç düşünmeden yazın. Düşünmeye başladığınız an özden koparsınız. Burada ‘HİÇ DÜŞÜNCE’ uygulamanız gerekiyor. Sadece aklınıza geleni yazın. Rüya Günlüğü Çizelgesi Uykuya yatmadan önce, içinizdeki önemli duygu, düşünce, niyetler ve deneyimler( Birkaç satır) Rüya da; Tarih, Sayı, Zaman, Mekan, Tema, Nesne, Belirgin olan simge, Renk, İnsanlar, Hayvanlar, Kıyafetler, Rüyadan sonraki hisler, ilhamlar, düşünceler, İlerleyen günlerdeki gelişmeler, Öncü işaretler. Bu kadar ayrıntı sizi ürkütmesin. Kısa bir süre sonra her şey çok basit ve çok kolay hale gelecek. Bu ayrıntılar sizin rüyanızın hangi katmandan geldiğini bilmenizi ve yorumunuzu kolaylaştıracak. Belgin Not: Arkadaşlar kesinlikle bu konuda çalışırken rüya günlüğü olmazsa olmazlardan. Rüya günlüğü tutmadan gerekli mesajları alabileceğinizi sanıyorsanız maalesef yanılıyorsunuz. İlk başlarda rüya günlüğü tutmaya üşenen ben şimdi bulut görsem yazıyorum çünkü mesajlar ancak böyle alınabiliyor. Lütfen üşenmeyin ve ertelemeyin. Hemen bir rüya günlüğü edinin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |