Cevap: Kuantum ve Kur'an (R.Şanal) Şanal Bey'in Reenkarnasyona inanmasına ben de şaşıyorum. Çok bilgili ve olaylara çok farklı yönlerden bakan bir yazar.Çok mantıklı tespitleri var. Reenkarnasyona inanıyor olması, dinleri ve çeşitli teknikleri takip etmesinden kaynaklanıyor sanırım.Bir kitabında, kiliselere de gittiği, ayinlere meditasyon tarzında katıldığı yazıyor. Ama bir videosunda da, Kur-an'dan Kutsal Kitabımız diye bahsediyor. Belki Kur-an'ı bizden daha çok inceliyor ve biliyor. Kitap yazması da bunu doğruluyor. Reenkarnasyon haricinde ben de bir çok söylediklerine katılıyorum ve seviyorum yazarı. Bu geçmiş yaşamlar olayını da hala kavrayabilmiş değilim. Bilinçaltının, geçmiş yaşamlar diye gittiği yerler acaba neresi. Böyle bir şey olmadığına göre dinen, o zaman bilinçaltı, bu emri de yerine getirip, bazı şeyleri imgeleme ve uydurma yoluna gidiyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili bir çok görüş mevcut. Lakin Din tam olarak yasaklıyor bildiğim kadarıyla. Bilen ve araştıran bir arkadaşımız varsa bizi bu konuda aydınlatırsa sevinirim.super |