Alıntı:
esen27 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar
r şanalın hemen hemen bütün cd ve kitablarını okudum.televizyon programalrınıda yakından takipedıyorum
reankarnasyona inanıyor çünki geçmiş hayatımızdan diye söylemleri var
fakat en güzel yönü yani beni etkileyip kendimi araştımama neden olan DÜŞÜNCE TEKNİKLERİNİ daima kuran ve ayetlele karşılaştırması ve ALLAHA inancımız yüksek olduğu halde bazı şeyleri daha net ve yakıdan görmemi kendimizin ne kadar değerli olduğunu anlamama vesile oldu
kuantum kuranı okumanızı tavsiye ederim
ayetlerle o kadar net bir biçimde kuantum düşünceyi yazmışki hem kuranı anlayıp hemde kendinizi tanıyorsunuz.herşey apaaçık
okumak isteyenlere tavsiye edrim
evet fatiha süresinin güzelliğini muhteşemliğini biliyordum ama hakikaten bayram yapmamız gerekir
bizlerin bir halife olduğunu bunun içinde bayram ilan etmemizi söylüyor dinleyip okuynca yaradanın beni ne kadar özel yaratığını daha iyi anllıyorum
ve ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM |
Kitabı okudum zaten :) Ben halen reenkarnasyona inandığını düşünmüyorum,geçmiş hayatımızdan diyor evet doğru ama geçmiş hayat önceden yaşadığımız hayat değil...Geçmişte yaşadığımız hayat yani buna küçüklük dönemi de dahil,gençlik dönemi de...Misal gençliğinde çok travma geçimiş olabilirsin ama diyorki bize geçmiş hayatınıda olanlar eskiden yaşadıkalrınızı orada bırakın yeni bir simya oluşturun...Aynısını Nil gün de söylemişti...bir röpotjında okumuştum aynı ifadeyi kullanmıştı hatta baya düşündüm ama roportajın devamını okudum ve anlamı çıkardım kendisi bile diyor öyle birşey yok o sadece bir yanılma...Bizim Türk yazarların malesef bir zaafı var,kitaplarını kendi dillriyle yazıyorlar ama herkes profesyonel değil ki bu konuda,derin anlamlar oluyor tam çıakrtamıyoruz...Oysa James Allen olsun Joseph Murphy olsun,Osho olsun,Ramtha olsun,Fred Alan Wolf olsun bu adamların akıllara zarar anlatım dilleri var...Mantıksal olarak baktığımızda da Kur'an reenkarnasyonu reddetmezmi? evet eder,ve Kur'an ı bu kadar iyi bilen birisi nasıl reenkarnasyonu kabul edebilir ki?Ve kendisi çok zekidir hem böyle birşeyi kabul edip hemde kutsal kitapdan referans alıyorsa ben o zaman zekasından şüphe ederim...O zaman Kurandan referans almazdı,Karma felsefesi yapardı...