Cevap: cemboli ve sevgili günlük merhaba günlük
ruh hali:mutlu ama sinirli,bulanık
bugün günüm hem sinirli hemde hareketli geçti mahallede birkaç arkadaşla muhabbet ettikten sonra eve geldim.sonra yasin geldi ben de tam bakkala sigara almaya gidiyodum gittik beraber bakkala sonra o da ordan teknede çalışmaya gitti.
sonra bilalla buluştuk(kuzenim) onunla hoşsohbeter ettik benim sevdiğime karşı nasıl davranmam gerektiğini falan acaba ne söylesem gibilerinden konuştuk.
sonra kayalıkta biraz oturduk deniz kenarında konuştuk çekirdek yedik.oradan kafeye geçicektik ve kalktık.kafeye doru giderken 5 tane serseri çocuk benden sigara istedi ben de içiyodm çünkü ben burda herkesibn yapması gereken ama çoğu kişinin yapamadığını yaptım var ama vermiyorum ben cimriyim dedim gerçekten çok büyük bir cesaret telkinlerin kesinlikle etkisi var çünkü kendime güvenle alakalı birşey bu.öyle deyince tabi çocuklar morardı biraz ve ben bu sözü dayak yeme pahasına söyledim şahsen dayak yemekten hiç korkmam eğer 3 kişi filan olsalardı iyi güzel denize atardım da onları (gerçekten yaparım) neyse.
sonra çocuklar tabi arkamdan küfür filan ettiler olsun önemli olan benim pasif kalmamamdı.ve şuan gurur duyuyorum kendimle benim gibi birkaç kişi daha böyle yapsa artık millete laf atmak için 3 kez düşünürler.
sonra ordan arkadaşlarla buluştum kuzeni bırakıp.bir evde bulutuk arkadaş gitarını da getirmişti mübarek bütün arkadaşlarım gitar çalmayı biliyo bi ben bilmiyorum ama ben de çok iyi yabancı şarkı ve rap söylerim.neyse eğlendik güldük ama biraz sinirliydim.heralde suçluluk duygularından kurtulduğum içi suçu kendimde diil de başkalarında bulduğum için biraz sinirleniyorum.inşallah böyle devam eder sinir hariç.bu arada yarın mı diyim bugün mü diyim kurs var saat gece 2 ya o yüzden şaşırdım ve sevdiğim kıza açılıcam belki ama kesin diil çünkü cesaretimi belki toplayamam.
bana dua edin arkadaşlar inşallah güzel geçer sizleri ve aşkımı seviyorum.
bu arada atakan beyin bana ve bize verdiği katkılardan dolayı çalıştığım otelden aldığım paraların bir kısmını sitenin reklamına bir kısmını da ücretli cd lere vermeyi düşünüyorum gerçekten hayatım değişti atakan beye bir hayat borçluyum illa da ölümden kurtarılmam gerekmiyor. zaten telkinlerden önce ölüden beterdim iyi günler arkadaşlar:D....
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |