Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2009, 12:16 PM   #56 (permalink)
cemboli
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart Cevap: cemboli ve sevgili günlük

sevgili shamanic abla ben kimseye hayatını öğretmek istemiyorum zaten benim yapmak istediğim kendimin bu olaylara pasif kalmayan biri olduğunu göstermek ve kendime saygımı artırmak babamı düzeltmeye çalışmıyorum ama annemi aldatırken hiçbir şey olmmış gibi onursuz bir şekilde davranamam.ps 2 oynama konusunda yanlış anlamışsın ben sadece kuzenime gittiğim zaman oynuyorum sabaha kadar yani ben araştıran çalışan uğraşan bir insanım söylediklerini tabi dikkate alacağım ps2 yi çok az oynarım günde 2 3 saat arası.onun dışında cumartesi kursa gidiyorum cuma toplantılara katılıyorum diğer günler babamın yanında çalışıyorum bazen tabi yani boş biri değilim hedeflerim de var ben buraya yaşadığım herşeyi yazmıorum sadece gelişimi görebilmek için birşeyler yazıyorum.babam bu lanet şeye hala devam etmeseydi onu affedip eskye dönebilirdik ama o buna devam ettikçe bu çok zor.herşeyin cezasını allah verir ama bizim de bir gururumuz olduğunu düşünüyorum.yazdıkların için saol bazı konularda haklı olduğun gibi bazılarını yanlış anlamışsın.hedefleri olan biriyim ama bu site kişisel gelişim sitesi olduğu için sadece normal günlüğüme yazr gibi gün içerisinde yaptıklarımı yazıyorum.bu arada herefimi söyleyeyim şuan turizm le ilgileniyorum.bir otelde komi olarak başlayacağım ve ben inanıyorum ki müdürlüğe kadar yükseleceğim en azzından hedefim bu hepinize iyi günler sağlıcakla ve sevgiyle kalın