Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2009, 09:27 AM   #52 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel. Devamını dilerim.

Bu kitap benim de dikkatimi çekti ama hala alıp okuyamadım. Buradan anlatılanlardan da tam kavrayamadım gerçi.

Bunu telkin olarak, Atakan Bey ile görüşmüştüm. Olumlu bakmıştık. Fakat subliminal olarak bu konunun olmayacağını söyledi sevgili Keops ve o şekilde kaldı.

O yüzden yapılmadı.Ama medi tarzında olabilir demişti Keops. Bilemiyorum tekrar bi soralım, benim de ilgimi çekiyor..super

Haklısınız, mesajı yazarken ben de düşünmüştüm, medi tarzında olursa uygun olabilir diye. Metin içeriği için kitaptan yararlanılabilir, kitap başlı başına hipnotik zaten. Dolayısıyla çok veri bulunabilir.

Telkin için de belki kendi sesimizle kayıtlar hazırlayıp dinlemek daha uygundur. Birinci tekil şahıs olarak ve kendi sesimizle, ne dersinz?

Ama bunun en iyi ve fonksiyonel nasıl olacağını henüz bilemiyorum. Kendi kayıtlarımızı oluşturup, telkinlerden oluşturduğumuz dinleme listelerimizin parça aralarına koysak iyi olmaz mı? Uykumuzda da dinleriz böylece. Olur mu??...

Bunu bir geliştirebilirsek çok iyi olur. İlgileniyor olmanıza çok sevindim gerçekten!..

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla