Cevap: cemboli ve sevgili günlük aklıma gelen başıma geldibaşım yarıldı aşım soldu yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı artık kartopu oynamak istemiyorum ellerim dondu türlü saklambaç oyunlarından gözleri yoruldu nerdesiniz güven abideleri hee cesaret haylazları gösterin bana atmışikiden tavşan yapan hokkabazları belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları demirden mızraplarla kırdım sazları geçtim böğrümden kıyamadığım hazları verin banaaa yazlarıı ilahi merhamet sarayı ya hannan sensin rana sensin mana sensin rahman sensin canan ruhum işgalden kurtulmaz vatan infilak eder alev ateş volkan hislerim kırıklar püskürüyor üzerime lavvv kıvılcım korlar elimdeki bir avuç suyla sönmez bu yangınlar benbir sırra sahibim hayat uykusa yatmış ben birçok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış şahid oldum birileri mutluluğu parayla kapmışş... giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve dahi kır.. topraktan çömlekleri zaten tedirgin halimm.. bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayımmm... bitmez derdim bu hal beni yeer bitirir bildimm...
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |