Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2009, 05:02 PM   #17 (permalink)
dygblmz
Teğmen

Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nice
Standart Cevap: duygu nun günlüğü

bugün hava çok güzell..olumlama okudum bir sürü..amaca yönelmek için,geçmişte oturmuş olan yanlış bilgileri değiştirmem için daha çok enerjimin ve gücümün olması gerektiğini anladım..daha çok araştırmalı daha çok bilgi sahibi olmalı teorik olarak bir çok şey öğrenmeliyim..yavaş yavaş ilerlmek beni daha çok kendime getiriyor mutlu oluyorum=) bi anda hayatım mükemmel olsun istemiyorum..gün içinde 'evet bu benim geçmişte yoğunlaştığım bir şeydi' dediğim durumlarla karşılaşıyorum..farkındalıklarım ben bulmak için uğraşmadan karşıma çıkıyor bu beni mutlu edyor..evrenin gücünü daha fazla hissediyorum ve bugün daha daha daha çok güzel şeyler düşünmeliyim diyorum geleceğe yatırım için=)
önceleri şartlar vardı,çocuktuk sadece yönlendirildik ve çevremizde gördüğümüzü hayata geçirdik..dünyayı evreni tanıyamadık..tanyamadığımız için kötü diye adlandırdığımız ama aslında kötü olmayan o insanları hayatımıza BİZ çektik..bilemedik,anlayamadık her şeyin elimizde içimizde olduğunu anlayamadık ve o insanlara izin verdik..hayatımızı mahvetmelerine müsade ettik..ama çok şanslıyız farkettik giden düzeni..farkettim!bi yolu olmalı dedik bu düzensizliğin..çevremizde aradık yine ararken yalnız kaldık o zaman içimizde olduğunu farkettik..bizler birer bilgeyiz farketmemiz gerekenleri farkettikk..farkettim! şu an da burda yazılar yazıyor isteğim doğrultusunda aynı fikirde olduğum insanlarla karşılaşıyorum ve onları hayatıma davet ediyorum..çünkü ben böyle istyorum..geçmişi geleceğe taşımaya niyetim yok..ben geleceğe yatırım yapıyorum..
her şey emrim altında doğa benim için yaratılmış..bana beni gör ve değerimi anla diyor beni keşfet diye çağırıyor kendine..içime göre hareket ediyorum..istediğim şeyleri alıyor almaya çalışıyor istemediğim şeylere hayır diyorum artık..gereken bedelleri ödemeye ve kimseyi rahatsız etmeden yoluma devam etmeye başladım..artık kendi olumlamalarımı yazıyorum defterime..kendi isteklerim ve hissettiklerim doğrultusunda..bunu yapmaya gücümün olduğunu görmek beni mutlu ediyor=) enlerin güzeli geçmişte odaklandığım şeylerin şuan da karşıma çıkması..istediğim ya da istemediğim bir çok şeyin sadece isteyerek ya da istemeyerek odaklandığım bir çok olay bunlar..evrenin gücünü anlıyorum,kavrıyorum..inanın ve hissederek yaşayın=)

bolluk ve bereket içinde..sonuca değil çözüme gidin..
inanarak!!!! hissettiğiniz şeyin nasıl olacağını düşünmeyin irdelemeyin..sadece istediğiniz şeye sahip çıkın olacak!!nasıl olduğu önemli olmamalı..saygılar...
=) güzel tatlı günler..
her şeye umursamıyomuş gibi yaklaşın ama kesinlikle kendinizi ihmal etmeyin..

*MÜMİN SEKMAN*
dygblmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla