Konu: seLammmm:)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2009, 07:41 PM   #7 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Cevap: seLammmm:)

Alıntı:
cradlestone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb arkdşlr ben internette bazı sorunlarım için araştırma yaparken tesadüfefn(belki değil) burayı buldum o kadar çok şey varki oturup sabahlara kadar karıştırmak istiyorum en çok da alternatif olarak astral seyahate merak sardım inş bende bir gün bunu başarırım... neyse hafif dereceden depresyondayım:( kendine güven, utangaçlık, aşırı heyecan, sosyal fobi gibi sorunlarım var. bu sorunlarım son 2-3 yıldır çıkmaya başladı ondan önceki dönemlerim gayet güzeldi.Liseyi evden uzak bir yerde okudum, mecburiyetten evime geri döndüm.benim için hayırlı olcağını sanıyordum ama sorunlarım oldu 2 senedir okuduğum yeni okuluma bi türlü ısınamadım, içimde hep bir eksiklik vardı ailem de bende bu değişikliği farketmiş olucakki beni son 2 aydır psikolog ve psikiyatriste gösterdiler şimdi bu sorunlar için uğraşıyorum umarım bana yardımcı olursunuz. olursanız çooooookkkk sevinirim telkinli mp3leri indirdim dinleyeceğim. inşallah faydalı olur bu arada benimle 1 e bir ilgilenicek birini arıyorum bu konuda tecrübeli üyelerimizden yararlanmak istiyorum okuduğunuz için teşkkrlr:)

bu arada adım said''
saidcim hosgelmissin artik seni birakmayiz neyin varsa yaz birsürü tatli insan yardimci olmak icin can aticaktir sende zamanla görürsün daha duruyomusun:)