Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 04:23 AM   #16 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

[color=teal][i][b]merhabalar angelous78.. hoşgeldin..

şüphede içimizde olması gereken merak duygumuzdur elbette...

kusur yok estağfurullah.. sadece bu sorulara daha önce cevap verdik.. ben o yüzden size linkleri veriyorum..

aşağıda yazacağım satırlar anasayfamızdan alıntıdır..
<Telkinli müziğin arkasında başka bir şey olmadığını nerden bileceğim? Ne dinlediğimi nasıl öğrenip emin olabilirim diyenler olmuyor mu?

Bu soru ile çok fazla karşılaştım. Ben telkinlerin türkçesini yazılı olarak veriyorum. Bir kez okuyup ne dinlediğinizi öğrenebilirsiniz. Hiç kimseye ne olursa olsun istemediği bir şey yaptırılamaz. Ayrıca telkinler ile müziği ayıran programlar olduğunu duymuştum. Bu nedenle profesyonel olarak böyle bir portal açan kimse telkin yerine başka bir şey eklemeyi göze alamaz. Eninde sonunda sesleri ayıran programlar ile bu ortaya çıkar. >
http://www.hayatimdegisti.com/portal...sk=view&id=350

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

elimden geldiğince sorunuza yanıtlamaya çalışayım..
gerçi sizde forum içinde dolaştıkça bu ve benzer olarak aklınıza takılan tüm sorularınızın yanıtlarına rastlayacaksınız.. Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder.. dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız.. ancak bunlar sizin fark edemeyeceğiniz frekanslar üzerinden size ulaşmakta.. böylesinin daha sağlıklı olduğu bilinmektedir.. super çünki bilinçli olarak duyduklarımıza ya da gördüklerimize otomatik savunmalar geliştirdiğimiz için etki etme süreleri çok daha uzundur...
lütfen indirdiğiniz mp3 leri ihtiyacınıza göre dinlemeye devam edin.. etkilerini fark etmeye başladığınızda da bunları da
burada birlikte konuşuruz.. aklınıza takılan başka sorular olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.. iyi dinlemeler..

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
elbette istediklerin için kimse seni suçlamaz.. ancak kafana takılan soruları sıralarken cevap yine sorularında gizli.. öncelikle burası hiç bir parti.. reklam ya da benzeri bir amaç için kurulmuş bir site değil.. hiç kimseye yada kuruma kuruluşa hizmet için kurulmuş bir yer de değil.. dolayısıyla bu endişeniz gereksiz..
bizler gibi bazı sıkıntılı yollardan geçmiş olan atakan bey in ücretsiz olarak sunduğu yardım amaçlı bir site.. insanların en genel sorunları için olan telkinler ve içerikleri gayet açık olarak belirtilerek karşılıksız olarak bu adres vasıtasıyla kişilere ulaşmakta.. şahsi olanlar için de özel çalışmalr yapılmakta.. daha öncede belirttiğimiz nedenlerden dolayı telkinlerden subliminal olarak dinlenmesi çok daha faydalıdır.. hele ki sizin gibi bu kadar temkinli yaşayanlar kişiler için mutlaka şarttır bile diyebilirim.. bilinç altınıza tam olarak hangi mesjların verildiğinden emin olmak için ilgili telkinlerle alakalı scriptleri okuyarak teyit edebilirsiniz.. kendinizi iyi hissedinceye kadar bu telkinleri sesli olarak okuyun .. kaydedin ve dinleyin ... hızlı etki etmesini istiyorsanız.. buyrun bizimle birlikte subliminal telkinleri dinleyin.. karar sizin .. saygılar..

daha bir çok başlıkta benzer bilgiler var...

umarım aydınlatıcı olur..

sevgiler...