Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2008, 07:46 PM   #3 (permalink)
mirza_ben87
Üsteğmen

Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: EneS'in GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun..
değişimlerini bizlerle paylaşacak olman sevindirici... super

benim sende gördüğüm ilk değişim olarak içinde ertelediğin duygularını aktif hale getirmeye başladın ve
sağlıklı yaşamak için girişimlerde bulunuyorsun...

sigarayı bırakmaya çalışman ve bu konuda öncülük yapmak istemeni örnek olarak verebiliriz..

telkinlerin etkileri aslında hayatımızda bir çok noktada karşımıza çıkmakta..
ama bunlar davranış biçimi olarak kendiliğinden olduğundan çoğu zaman farkında olmuyoruz...

dilerim günlüğün güzel haberler ile dolup taşar...

sevgiler..

teşekkür ederim aslında yayatım boyunca bazı konulara onculuk etmeyi severim.
bugün 2 haftadan fazla oldu telkinleri dinlemeye başlayalı.ilk başlarda ruyalar görüyordum. daha doğrusu kabuslar. Ruyalarımı not almaya başladım. şu sıralar ruyalarımı hatırlayamıyorum.kendimdeki değişikliklerden en cok göze batanı onceleri somurtkan olduğumu daha sonra sırıtmaya başladığımı söyleyenler oldu. şimdilik hala çok eksiğim var. Hala 200 kişilik çalışma yerimde tavla atacak adam bulamıyorum. sosyal ortam olarak eksikliğim var telkinini dinliyorum ama. kitap okumayıda seviyorum. bugün gece 3.34 sıralarında okuduğum nlp ile ilgili bir kitapta şu çünle çok hoşuma gitti
'KENDİNİN NASIL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEN DIŞARIDAKİLERDE SENİN ÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜR' Böyle bişeydi işte :)
Bundan 4 sene evvel çok farklı birisiydim.sonra en yakın arkadaşım bana küsütü.sonra sonra olan her olay yavaş yavaş beni içime kapanmaya sürükledi.üniv zamnımda 3_4 sıkı dosluktan başka muhabbet ettiğim kimse yoktu.Farkında olmadan suratımı öyle kasıyordumki sınıftaki bir arkadaşımla okulun bitmesine yakın zamnlar bana 'ben senden korkuyorum Yaaa' demişiti. ama okadar tatlı bi soleyişi vardıki sanki çocuk gibi.:) amaaa işte hayat belkide çok basit şeyleri kafamıza taktığımız için çok büyük problemler yaşıyoruz.Biliyomusuz bazı anlar oluyor ölmek istiyosun (bunu 1 kere denemiştim ucuz yırttık 96)ama ole anlar geliyorki kendi kendime taaaaa yüreğimin içinden şunu solemek istiyorum YAŞAMAK NEKADAR GÜZEL...