Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 07:19 PM   #10 (permalink)
smyrna
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 61
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Smyrna Günleri...

l3eYaZ teşekkür ederim yorumun için.
beni hiç tanımadığın halde çok yerinde tespitler yapmışsın. evet son zamanlarda bi geç kalmışlık hissi var. bu ilişkimin bitmesinden kaynaklanıyo sanırım. hiç evlilik delisi bi insan olmadım aslında ama artık hayatımı paylaşabileceğim birini istiyorum gerçekten. yalnız kalmak korkutuyo. 26 yaşındayım sanki bazı şeyler için çok geç kalmışım gibi geliyo. çok karamsar bakıyorum belki. hayat insanın karşısına ne zaman ne çıkaracak hiç belli olmuyo ama gerçekten endişeliyim gelecek konusunda. böyle panikleyip hayatımla ilgili yanlış kararlar almak da istemiyorum.
şimdi kafamı kurcalayan şeyler düşünerek cevaplayabileceğim, çözebileceğim şeyler değil bunun farkındayım. onun için bekleyip görmem gerekiyo sanırım.
herkes nasıl yapıyo bilmiyorum ilişkiler evlilik noktasına nasıl geliyo o kararı nasıl veriyolar. belki benim karşıma o kadar emin olabileceğim kimse çıkmadığı için bilmiyorum, öyle biri olduğunda bu kadar zor olmayacak belki karar vermek. ama öyle birinin karşıma çıkmama ihtimali korkutuyo beni.
son günlerde oldukça durağanım. gerçekten kelimenin tam anlamıyla durağan. hislerim yani. hiç bişey hissetmiyo gibiyim. bunu da şöyle düşünüyorum en azından çok fazla olumsuz düşünmüyorum bunun bi sonraki adımı da artık olumlu düşünmektir belki.
yine hislerimi sorgulamaya başladım ben
aslında şöyle demem gerekiyo şuan böyle hissediyorum. o kadar. bunu sorgulamıyorum 44 tamam öğreneceğim sanırım.
hepinize sevgiler....
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla