Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 02:42 PM   #30 (permalink)
Vodoo
Teğmen

Vodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kuantum ve Kur'an (R.Şanal)

Kitabı okumaya başladım mükemmel yazılmış.Bitirmek üzereyim ama tekrar okumak niyetindeyim.Çok güzel yazılmış hamd için olumlama bölümünü sizlerle paylaşmak istedim.

HAMD İÇİN OLUMLAMA

Şimdi şükrediyorum.Yaşadığım her şey için.Özellikle de başlangıçta kötü sandığım her şey için.Gözyaşlarım korkularım için.
Onların benim tarafımdan yaratıldığını kabul ediyorum.
Onları kucaklıyorum.
Onlar benim gelişmem ve kendimi fark etmem için kullandığım araçlardı.
Yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum.
Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı.
Onlardan gerekli dersi çıkardım.
Şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duygu ve düşünceleri seçiyorum.
Bütün o yaşadıklarım arasından deneyimin özünü ve anlamını alıyor bilgeliği alıyor ve ağırlıklarımı bırakıyorum.
Yaşadığım her anı kutsuyorum.Bunlar için kendimi kutluyorum.
O beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve en iyi şekilde korudu.
Şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlaklığı fark ediyorum.Gücümü fark ediyorum.Kullanıyorum.
Onlar sayesinde.Geçmişte yaptığım yanlışlar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa erdim.
Tanrıya şükrediyorum bana bu imkanı verdiği için.Seçtim özgürce ve seçilerimin sorumluluğunu yaşadım kahramanca.
İnsan olmanın onurunu yaşadım.Hayatı yalnız başıma doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığı bir yerde denedim.
Düşe kalka öğrendim.Ağlaya güle.
Kah korktum yerimde çakılı kaldım kah birilerinden medet umdum kah başkalarının dümen suyunda yaşadım.
Olsun.Onlar benim hayatımdı.
Bütün bunları denemeye hakkım vardı ben de denedim.
Hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğu kabul ediyorum.Kimseyi kınamıyor suçlamıyor ve kızmıyorum.
Kucaklıyorum bütün deneyimlerimi.
Keşke demiyorum ama demiyorum.
Sadece EVET diyorum.....