Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 10:37 PM   #307 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady

11 Nisan: "Sen dünyadasın ama dünyadan değilsin. Dünyevi şeylerin seni aşağı çekmesine izin vermene hiç gerek yok. Onların keyfini çıkar ancak onlara sahiplenmeye çalışma ve onların sana sahiplenmesine izin verme. Yeni Çağ'da artık çuval ve tahta sandaletler giyip bedbaht bir günahkar olduğunu ve Benim sevgime layık olmadığını söyleyip dolaşmanın hiç gereği yok. Tüm bu öğretiler artık eski çağda kaldı ve gerçek olmayan birer yanılgıdır. Bizim bir olduğumuzu ve Benim sende olduğumu kabul et. Tüm bu yanılgı halindeki öğretilerin karanlığından muhteşem ışığa doğru yükseldiğini hisset. Eski olan ne varsa bırak geçmişte kalsın ve kendiliğinden doğal bir şekilde ölsün. Yeniliklere adım at, Tanrı'yla birlikte ve gerçekle yeniden doğ ve gerçek özgürlüğün anlamını bil. Senin kişisel kaygılarla ve kendinle zincirlenmiş olman değil, özgür olman gerek. Küçük bir çocuk gibi ol; özgür ve neşeli. Ve daima an'da yaşa."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla