Valla o kadar yorgunum ki anlatamam gecemiz çok uzun sürdü. Çocuğun ateşi bi düştü bi yükseldi. Bir ara kendine geldi mama istiyor. Ne yersin diye seçenekler söylüyorum istemiyom diyo en sonunda ekmeğe ikna oldu. Koca bir dilim yavan ekmek yedi yanında da su içti suyu çok içmesin diye çay bardağıyla verdik. Koridora gidiyor kardeşine bağırıyo gel biz küçük bardakla su içiyoruz diye onuda çağırıyo neyse ekmekte olsa karnına bişeyler gitmiş oldu.
Bu sabah daha iyiyiz kafasını tutamıyor dünkü kusmalar ve ateş halsiz bıraktı galiba. Diğeride o yatıyor diye o da sürekli yatıyor. Şu anda hep beraber yazıyoruz bu yazıyı size biri kucağımda diğeri yanımdaki sandalyede oturuyor. Beni en çok yoran şey ikisi aynı anda ilgi istiyorlar geçen gün diğeri hep kucağımda olmak istemişti şimdi de diğeri ama benim aklım daima kucağımda olmayanda oluyor sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. İzah etmeye çalışıyorum ama anlamıyorlar. Geçti gitti rahatsızlık..... Kızlarım çok iyi..... Ben çok iyiyim..........
Hayal ablacım valla çok tatlısın bu yorgun gözünü zor açan beni bile öyle güldürdün ki anlatamam.Çok sağol desteğin için.Çocuk büyütmek ne zor işmiş iğneyle kuyu kazmak derlerya aynen öyle....... İkiz büyütmek iki kat tatlı iki kat zormuş ablacım...
Ben soğukkanlımıyım bilemiyorum ama öyle olmaya çalışıyorum. daha sonra elim ayağım titremeye başlıyor. çok kasıyorum kendimi herhalde.........
Biri benden diğerleri kızlardan