sabah ları eken kalktığım için meditasyonu sabah sesizliğinde yapıyorum.Bu gün şunu fark ettimki hani Hayal diyorya negaif enerjinin içinizden geçip gitiğini hissedin hatta olumlu enerjiye dönüştürün .Bende en çok negatif olmama sebep olan kişi kayınvalidemdi artık onu hiç önemsemiyorum onun yaptığı olumsuzluklar sanki içimden akıp gidiyor.Eskiden içimde birikiyordu buda bende bi çoksıkıntı yaratıyordu.Bir isannın başka bi insana sıkıntı vermesini aklım almıyor insan bilmeden olan şeylere kızamıyor ama bilerek ve isteyerek yapılınca ozaman tepesinintası atıyor.Nasıl biriki kendinden başka kimseyi sevmiyor.Çocuklarını kendine köle olsunlar diye dünyaya getirmiş onların hayatlarıyla oynamaktan zevk alan biri.Benim eşim tekstil mühendisi iş imkanları İstanbul ,İzmir ,Adana gibi yerlerde ama annesi Ankradan başka yerde olmamasını istediği için kendi işini yapamadı.Kendi işidışında biçok işidenedi ama annesine işde beğendiremedi.Şimdi hiç hak etmediği bi hayatı yaşıyor ve yaşatıyor.53 yaşında artık hayattan bıkınlık ve bezginlik içinde şu son iki yıl içindede iyice zorlandı annesi ile benim aramızda kalıyor.Gerçi ben fazla bir şey söylemiyorum ama annesi hiç durmadan şikayet ediyor .Allah yardımcısı olsun.25 yıllık evliliğimizde hayatımızı cehenneme çevirdi eşim eskiden annesini savunuyordu buda beni çileden çıkarıyordu.Haklıda olsa haksızda olsa onun dediği oluyordu,buda bizim evde savaş baltaları hazır beklememize neden oluyordu.Onun yüzünden kaç dünya savaşı yaşandı bizimevde ama sonuç eşimde bazı şeyleri gördü.Artık biçok şeyden bin pişman ama nafile giden zaman geri gelmiyor.Bir insan düşünün ki ben 25 senedir bana karşı yapmış olduğu en ufak bir iyi şey görmedim veyapmadı teşebüs dahi etmedi.Hayatımızdaki bütün önemli günlerde sıkıntı yaşamamıza sebep old.Benim hayatımdaki kara delik olarak görüyorum.Ama artık beni rahatsız edemiyor.Derin derin nefes alıyorumve onun olumsuz etkisini içimden süzülüpgitmesine yok olmasını sağlıyorum.Kendimi huzurlu hissediyorum.İyiki varsınız sizlerden çok şeyler öğrendim halada öğrenmeye devam ediyorum .Bu günde değişik bir bölümünü gördünüz hayatımın ama olsun buda benim hayatımdaki zorlukların bi parçası koyu renkli bölümü ama artık onlarda fulu olmaya başladı inşallah silinipgiderler.Sevgi ile kalın.