Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 02:50 PM   #105 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Dün iyi geçti kızlar çok iyiydiler gece yine ateş çıktı uzun bir gece oldu bi uyandım kendi yatağımdayım bi uyandım kızımın yanında yatıyorum ne zaman nereye gittiğimi bilemeden geçti gece. Sabah yine kalkarkalkmaz kusmaya başladı. Hiç bişey yediremedim. Sinirlerim öyle yıprandıki anlatamam. Diğeri iyi ama kardeşi yemiyor diye o da yemiyor. Sürekli ağlıyor ağlama sesi artık beni kendimden geçiriyor dayanamıyorum. Şu anda uyuyorlar üçer lokma ekmek yediler ve uyudular.
İçim acıyor onların böyle aç kalmalarına saat 11 gibi kek istiyorum dedi kalktım yaptım pişene kadar ağladı kek istiyom diye bir lokma yedi istemiyom dedi.
Şimdi bende gidip yatayım biraz kendime gelirim belki.........

Uyandıkları zaman kızlarım iyileşmiş olacaklar biliyorum ve teşekkür ediyorum ........