Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 10:53 AM   #110 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Bugün hava güzel değil ama bizim evin içine güneş doğdu. Meleklerim çok iyiler çok şükür rabbime. Sabah anne nerdesin napıyon sesiyle uyandım gözlerinin içi gülüyordu yavruşumun. Daha sonra diğerinide uyandırdı kalk diye. Kalktık kahvaltı hazırladım dolabı açtığımda tahin helvasını gördüler ondan istiyoz diye tutturdular. Bende çıkardım beyaz peynir, ekmek ve tahin helvası ile kahvaltı yaptılar.Babalarının kızı olduklarını birkez daha gösterdiler. (tatlı ve tuzlu karıştırıp yemek hiç bana göre değil )
Daha sonra dur dedim dün hiç Hayal ablam bişey yazmadı bir bakayım. Valla ablam merak ettim seni.
Ben annelik konusunda daha doğrusu çocuklu hayat konusunda çok fazla bocalıyorum. İyi bir anne olmaya çalışıyorum, hata yapmamaya çalışıyorum, onların bir isteklerini karşılayamayacağım diye korkuyorum. Onların düzeni bozulmasın diye iki senedir evden dışarı çıkmıyorum. Bugüne kadar onları evde bırakıp 3-4 saat dışarıda kaldığım günlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Zaman zaman bunalıyorum. Zaman zaman korkuyorum hep hayatım böylemi geçecek diye.
Neyse daha sonra devam ederim evde harp çıktı bebek kavgası var gidip müdahale edeyim ....