11-03-2008, 11:13 AM
|
#92 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı eğer bu şekilde olursa benim ayıklamam gereken o kadar çok şey var ki..
genel olarak herkezi bu şekilde severim.. canım.. balım.. tatlım.. kuzum.. meleğim.. bebeğim.. yandı benimle görüşenler..
sunay akına hayranımdır.. ama ayrıldım galiba bu düşüncesinde kendisinden.. kuzular çok şirinlerdir ve onları sevmeyen yoktur..
bir nevi şirinlik abidesidirler.. ama bu benim bakış açımdan böyle olduğu için bunu karşımda ki insana söylerken ve ona iletirken bu düşünce enerjisi ile iletiyorum..
arkadaşlarıma olumlama konularında tavsiye veririken daima kendi kelimelerini seçmelerini isterim..
nedeni ise her kelimenin bize göre ifade ettiği bir anlam enerjisi vardır..
ben huzur dediğimde buna benim ve bana bağlı herkezin sağlık bereket rahatlık v.b gibi durumlarda denge içerisinde olduğunu düşüncesi gelir..
ama bir başkası huzur dediğinde sadece sakinlik ve kendi bireysel rahatı gelebilir ..
ben bereket dediğimde artarak çoğalan ve evreni kaplayan bir enerji düşünürüm ama bir başkası sadece elindeki parsının artması olarak düşünebilir ..
dolayısıyla olaya hangi açıdan bakıldığı hangi enerji ile serbest bırakıldığı çok önemlidir..
çoğu kültür siyahı matem rengi kabul ederken japonlar sevinç rengi olarak algılar..
ben kuzucuklarım ile büyüdüm.. her gece dinledim.. halada her filmini seyrederim..
keşke onun her kuzcum dediği koyun olabilseydi..
etinden sütünden postundan yararlandırarak bu evrene iyiliği dokunsaydı..
buradaki et süt post üçlemesi : bilgiyi doğru ve yararlı kullanarak her alanda başarı elde edbilecek herkesi kapsar bana göre..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |