Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2008, 04:39 PM   #83 (permalink)
unintendedxp

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
unintendedxp is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Dalgalanma Hissi

teklifin icin tesekkurler hayalayaz. ama simdilik buna gerek oldugunu dusunmuyorum.
Gunluk yazarak kendi icimde olan biten seyleri detayi ile isimlendirmek istemiyorum. Her sey sanki zaten varmis gibi olsun istiyorum.
aaa boyleydim, vay be 1 hafta sonra ne olmusun, aaa 1 sene sonra ne hale geldim, bak iste 2 sene oncesine ayni yazildigi halime geri dondum gibi durumlarla karsilasmak istemiyorum.
Diyebilirsin ki burda yaptiginda buna benzer bir sey... Ben geriye donuk mesajlarima bakmamayi tercih ederim her zaman. Ayrica gelisim gosterdigim su dakikalarda sitenin takdirimi toplamis olmasi bende soyle bir misyon uyandirmadi da degil, bir sekilde inanc eksikligine ugramis, sorunlu olan arkadaslara yardimci olabilmek... bunun icinde once kendimin butun evrelerden gecmesi lazim.

Bu kadar ilgili ve alakali insanlar oldugunuza seviniyor ve tesekkur ediyorum.