Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 08:27 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: kuantum dokunuş tekniği

ben bu arada nette biraz araştırma yaptım..seminer bilgileri falan var, teknik hakkındada çok az bilgi vermişler, bahsettikleri nefes teknikleri muhtemelen bildiklerimizdir ama açıklama yapmadıkları için, bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum..anladığım kadarıyla tekniği kullanmak için olmazsa olmaz olan nefes tekniklerini iyice öğrenmek ..dolayısıyla en basit olandan başla.. kitabı okuyunca daha iyi şeyler önerebilirim ama..nefes çalışmaları biraz zaman alabilir ..çünkü hiç birimiz doğru nefes alamıyoruz..ilk başta kitabı şimdilik bir yere koy..başucunda dursun..önce en basit nefes tekniğini çalış oda şudur...3 e kadar sayarak nefes al..nefesini tut bir de...sonra nefesini verirken 6 ya kadar say..nefesini tut bir de...
bunu ( 3+1+6+1 ) bunu başlarken 4+1+8+1+ olarakta yapabilirsin..nefesin hangisine yeterse o sayıdan başla..nefes verdiğin süre adığın sürenin iki katı olmalıdır..nefes aldıktan sonra bir saniye tut verdikten sonrada bir saniye tut..buda önemli..yarın ben bu kitabı alırım..tekrar konuşuruz. ama anladığım kadarıyla bio enerjinin adını kuantum dokunuş koymuşlar..makyaj yapmak için kadim bilgiye..bir iki bir şeyde eklemişlerdir...bu çalışmayı dayamnabildiğin kadar yapmalısın..yani..bu nefes alış tekniğine alışıncaya kadar..başın dönebilir..başında ağırlık olabilir ilk zaman..sabırlı olacaksın ve yavaş yavaş yürüyeceksin...ilk yapacağın şey o kitapta yazılan nefes tekniklerinde her hangi birini iyi öğrenmek..şu an itibariyle yapılacak tek şey bu görünüyor..kitap çok kalın değil gibi görünüyor..sabahtan gider alırım ..öğleden sonra hatim etmiş olurum yarın daha rahat konuşuruz olurmu..

hergün çalışmalısın..
şimdilik itibariyle satlerce yoğunlaşman imkansız çünkü alışkın olmadığın bir şey çalışıyorsun..yapabildiğin kadar yap
nefesin söz dinler bu aynı bir çocuğun yeni alışkanlıklar edinmesine benziyor..bizde diyaframı kullanma alışkanlığı edinicez
şifa verebilmek için mucizeye ihtiyacın yok..bu teknikte, başarı doğru nefes alışla orantılı ..onuda çalışarak öğreneceksin..
sen bunu neden öğrenmek istiyorsun..söylersen belki sen öğreninceye kadar sana yardımcı olabilecek başka bir yöntem vardır..( teknik hakkında söylediğim her şey varsayımdır..gerçeği ancak kitabı okuyunca anlayacağım..)