Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 05:26 PM   #14 (permalink)
TR-ance
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: Değişim Günlüğüm...

Herkese MerhabaLar..

Bugün Deyim Yerindeyse Kendimi (Herzaman ki Gibi.. ) Çok İyi Hissediyorum.. Mesela Bugünkü Yaşadıklarım Gerçekten Süperdi.. Yaklaşık 2 Aydan Beri Benim Bindiğim Otobüs Durağında Bir Kız Vardı.. Böyle Aman Aman Denecek Cinsten Hemde.. Bende Onun Benle Konuşması İçin Canımı Vermeye Hazırdım Ama Böyle Topluluk İçerisinde Bu Tarz Şeyler Bana İmkansız Gibi Geliyordu Ve Onun Yanına Gitmeye Çekiniyordum.. Lakin Biraz Yakınlaşınca Onun Yeşil Işığını Farkettim Ve Kendime Gene Güvenerek Günaydın Dedim Ve Oda Günaydın Dedi.. Dedim Hangi Otobüse Biniyorsun Falan (Sanki Bilmiyormuş Gibi )İşte Öyle Muhabbet Başladı Uzun Uzadıya Konuştuk Onun Telefonunu, Msn Adresini Falanda ALdım.. Yani Şunu Demeye Çalışıyorum.. İnsan Kendine Güvenirse İstediklerini Gerçekten Elde Ediyormuş.. Kim Bilir Ben Onun Yanına Gitmeseydim Hala Kendimi Yiyiyor OLacaktım.. Yazdıklarımı Okuduğunu İçin Çok Teşekkürler Hayatımdeğişti Ailesi...

SevgiLer..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla