Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 01:32 AM   #13 (permalink)
matlatari
Teğmen

Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

az önce başka bir konu altında gönderdiğim mesajda da belirtmiştim bugün 22. günüm aslında etkilrei görebiliyorum hemde çok rahat bi şekilde daha dik durabildiğimin farkındayım önceden kambur yürürdüm hemde bayaa bi kamburdum fiziksel bi şey değildi bu tamamen hayata bakış açım olumsuz bi insan oluşumla alakalıydı hiç bir şey yapmak istemez ve hiç bir beklentim olmadan yaşardım hep tabi ki şu an ki amacım da hiç bir beklenti içine girmeden mutlu olmak ama aradaki fark önceden umutsuzluktan böyleydim ego ve suçluluk telkinlerini dinleyişimin daha 2. hastasının başına dik yürüeybildiğimi farkettim eskiden aldığım kıyafetler sanki omuzlarımdan düşer gibi dururdu ama şimdi baktığımda ise sanki omuzlarım bile genişleri aslında olan omuzlarım kanburlıktan içe kapanmıştı artık çok rahatım dik yürüyorum ellerim kollarım serbest bi şekilde rahatça geziyorum önceden elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırırdım şidmi çok rahatım bu telkinleri bu kadar uzun dinlememin sebebi kız arkadaşımdan ayrıldım eğer bu telkinler olmasaydı belki ra kadar gidebilirdim benim gibi önceden çok çok çok fazla olumsuz olan bi insan için pek de zor bi şey değil ama telkinlerden sonra ne zaman aklıma gelse üzülüyorum tabi ki çok hemde ama yine de içimde ayakta durabileceğime dair çok yüksek bi inanç var ne zaman aklıma gelse çöker gibi oluyorum aradan 3 veya 5 sn geçiyo ki dikleştiğimin yine rahar rahat yürüdüğümü fark ediyorum telkinler işe yarıyo buna eminim hiç de şüphem olmadı güveniyorum artık her şey eskisinden çok çok daha iyi bu siteyi bi arkadaşım sayesinde keşfettim iyi ki dinlemişim onu şu an kendimi çok çok dhaa iyi hissediyorum umarım diğer üyelerde deneyimlerini paylaşır gerçekten de motivasyon adına çok hoş oluyo bu paylaşımlar emeği geçen herkese gerçekten çok teşekkür ederim selamlar...