12-04-2009, 11:14 AM
|
#310 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 14 Nisan: "Her zaman her durumda, bir dengenin olması çok önemlidir. Yaptığın her şeyi benim rehberliğimde gerçekleştirdiğinde daima mükemmel bir denge olacaktır. İşte o nedenle yaşamda hiçbir şeyi zorlamadan oluşumların gerçekleşmesine izin vermelisin çünkü sen böyle yaptığında hiçbir şey yanlış olmaz ve hiçbir şey zamansız gerçekleşemez. Bu, oturup hiçbir şey yapmıyor olacağın ve her şeyin önüne gelmesini bekleyeceğin anlamına gelmez. Daima uyanık ve farkında olmalısın; bilincini yüksek tutmalısın; en hayırlı olanı beklemelisin; her şeyin gerçekten iyi olacağına dair inancını korumalısın. Bana mutlak güven ve sadakatle dua etmelisin. Hiçbir kuşkuya yer vermeden Benim senin daimi rehberin ve yoldaşın olduğumu bilmelisin. Senin yolunun Benim tarafımdan yönlendirildiğini bilmelisin; yalnız Benim tarafımdan... O yüzden attığın her adımın sağlam ve güvenli olduğunu ve her şeyin sevgiyle yapıldığını bil."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |