Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhaba günlüğüm,
Bugün anladımki,yaptığım meditasyonlar telepati yeteneğimi arttırmış...Daha demin birisini düşünüyordum,msnde konuştuğum...Hatta myspacede sayfası vardı ona baktım fln,o sırada birşey yazdı...garipti:)böyle birkaç olay daha oldu şaşırdığım...
Bugün gene anladımki,insanları artık gözümde büyütmüyorum...Eskiden herkesi gözümde büyütürdüm..onlardan çekinirdim,onlar gibi görünmeye çalışırdım...Şimdi ise kendimim tamamen...Eğer beni böyle görmek istemiyorlarsa eywallah!Görmesinler,umurumda değil...Ben böyleyim,sevenler beni ben olduğum için sevsinler...Ne tür müzik dinlediğim için fln. değil...Ve anladımki,sen doğru biri isen kimse bu tarz ayrıntılarada takılmıyor...Eskiden gözümde büyüttüğüm insanlara şimdi bakıyorumda,aslında çok küçüklermiş!Bunları görmek bazen acı veriyor insana...Kendine kzıyorsun...
Evet insanları gözünde büyütme devri kapandı benim için...Kimse dev değil ve kimse ulaşılmazda değil,Tanrıyla dostlukta "sevginin çözemeyeceği hiçbirşey yoktur"diyor...Kimseye taviz vermem,ama abartıp kibirli ve ters davranmamda...Sadece sevgimi sunarım,kabul eden eder,etmeyende kendi bilir,zorlamam...
Telepati olayına baya takıldım şimdi onu araştırıyorum...Birde sitede yeni gelenlerin günlüklerini okuyacağım... |