( bitiremeden yanlışlıkla gönderdim ilk mesajımı devam edeyim)
2.dilek: Annemin benimle çok daha fazla ilgilenmesini istiyorum çok çok çok
3.dilek: Ben böyle davranmak istemiyorum ama elimde değil
Kızımın bu dilekleri beni biraz üzdü aslında, çocuktur bütün çocuklar gibi anne ve babayı bir arada görmek istiyor , bunda çok haklı , fakat hiçbir şey tek taraflı özveriyle olmuyor, elimde olsaydı zaten ona bu ayrılığı hiç yaşatmazdım , fakat gücüm yetmedi ve bitti , farkında değil aslında böylesi onun için daha hayırlı , gün geçtikçe ve geçen yıllarla birlikte bunu daha iyi anlayacağını biliyorum, benim verdiğim ilgi ona yetersiz kalıyor sanırım ya da bilmiyorum, işten eve gelince sürekli dip dibe yanyanayız, koca kız kucağımdan indirmiyorum,derslerini birlikte yapmaya çalışıyoruz, onun için daha ne yapabilirim bilmiyorum,bir yandan isteklerini karşılayabilmek için çalışmak durumundayım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun için, annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zor bir duyguymuş , insan kendini unutuyor ve sadece ona yoğunlaşıyor, o da kötü davranışlarını farkında bir yandan bu güzel , benim yapmam gereken onu en güzel ve en iyi sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmek ve bunu da başarıcam , evladımın büyüdüğünde çok iyi yerlerde olucağından eminim