Konu: Başlıksız
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 01:37 PM   #5 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

Teşekkür ederim. Açıkça yazıyorum çünkü bu site bir paylaşım sitesi. İnsanlar zaten açık oldukları zaman birşeyleri paylaşabilirler.

Bazı konularda komplekslerim var ama kişiliğimi yansıtırken neden insanlara olmadığım gibi görüneyim. Çıkar gütmediğim için açık oluyorum. Yoksa politik olmak daha kolay. İnsanlara duymak istediklerini söylersiniz. Ama bunu samimi yazışmaların olduğu yerde yapayım.

Hayatımda iki kez psikoloğa gittim. Bana ilk seferinde konuşmalardan önemli gördüğü kısımları beni tanıma maksadıyla kayıt altına almak istediğini söylemişti. Ben de "tabii ki nasıl isterseniz. İsterseniz soranlara da durumumdan bahsedebilirsiniz" dedim. bir kurum ve amirleriniz var malum. neden çekineyim. Zaten kendim gitmişim. kendi başıma başa çık(a)madığım meseleler için profesyonel yardım almak isteyeceğim ve açık olmayacağım.

Gerçi ilaç desteği de olsaydı iyi olacaktı. Daha sonra başka bir uzman aracılığıyla kavuştum emellerime. Süper oluyor insan ilk ilaç kullanınca. Bir draje alıyorsun sonra İnsanın ilk etapta gerginliğini alıyor. Ama çözüm için uğraşmadığınız zaman elinizdeki manyak raporuyla kalırsınız. Deli raporu gibi de değil ki cezai ehliyeti ortadan kaldırsın.

Ben de bir fayda sağlaması amacıyla methini duyduğum bu sitenin sağladığı temel olanaktan yararlanmaya başladım. Dinliyorum ney sesini açıyorum bilgisayarda okey oyununu. Dışardan biraz absürd gözüküyor tasavvuf musikisinin ana öğelerinden neyi dinlerken okey oynamak ama "PURPOSE" başka. Bir de dalıp dalıp da okey atmasam iyi olacak ama.

Edebi yorumlar için ayrıca teşekkürler. Birde başlığa eleştirel yaklaşım olsaydı. İçeriği de içine katan. Gerçi o zaman hevesimi mi kırardınız?
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla