Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2008, 11:37 PM   #40 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

babalarımız, dün akşam benimki bana taaaa öte alemden yetişti..hani diyorlar ya gölgesi bile yeter diye, benim babacığım bana hakka yürüdükten sonra bile yetişti..onları yaşarken oldukları gibi kabullenmek, onları oldukları gibi sevmek böyle harikalar yaratıyormuş demek..en doğrusunu yapıyorsun..değişimi istiyorsak, başakalrını değiştirmek yerine, önce kendi değişimimiz için çalışmak lazım..
canım arkadaşım benim evlatlara canımız feda..öl desinler ölelim..ama para konusunu bir sisteme oturt istersen..ve babasından gizli bir şey yapma..ben seni anlıyorum..annelerinden ayrı olan çocuklarının, bu sıkıntı üzerine, birde para konusunda özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemiyorsun..ama anlattığın baba onları sıkıntı içinde yaşatacak bir baba değil..sende babaya lisanı usuluyle anlat, çocuğuna parayı yine gönder,, ama zor bir gençlik evresinde olan çocukla işbirliği yapacağına babasıyla işbirliği yap..babası, bildiğini söylemesin, ama çocuğun ne yaptığını takip etsin..annelerin içgüdüleri muazzam bir uyarandır..şimdi sen onları babalarına gönderdiğin için kalplerini kırmak istemiyorsun ama, allah korusun keşke kalbi kırılsaydı diyebilirsin..okul önlerinde, olmadık insanlar önce, özgürce para harcayabilen çocukları seçiyorlar..yaaa ben şeytanın resmini duvara çizdim ama, bu konularda bende pimpirikliyim..ben hayatım boyunca oğlumla işbirliği yaparken..onun arkasındanda babasıyla işbirliği yaptım..benim yetemediğim yerde onun desteğini böyle aldım..sen bir babayla konuş istersen.. senin evlat için titreyen yüregine saygılı sevgiler