Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2007, 10:57 AM   #10 (permalink)
skorpy
Üsteğmen

Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart Söylediklerinize dikkat edin

rol yapalım derken mutlu insan rolü bence hani derler ya sinemada vaybe adama bak rolünü yaşıyor çok gerçekçi oynuyor diye bizde böyle rol yapalım tabiiki sadece rol yapmak kendimizi sadece aldatmak olur ayrıca sevgili lerzan
huyumu değiştiremem dediğin için gerçekten değitiremezsin yani huyunu değiştiremeyeceğini zaten söylüyorsun bence haklısın böyle söylediğin sürece kesinlikle değiştiremezsin gelelim rol konusuna mesela şöyle desek hani eskiden bu sıkıntılar gelmeden evvel mutlu yaşadığımız bir süre vardır illaki işte öyle davranalım biraz neler hissederdik yine rol yapıcaz dimi ama hakkıyla iyi bir aktör gibi yaşayarak hissederek hayatımızın filmini çevireceğiz ve bizi mutlu gören insanlar diyeceklerki bu dünya tiyatrosunda gerçekten rolünü iyi yapıyor bu insan şunuda söylemek istiyorum belki yanlış anlayanlar olabilir timsahlar avını yakaladığında gözlerinden yaş gelir timsah gözyaşı derler ben rol derken gerçekten ağlamaktan bahsediyorum
değişim güzeldir değişmek güzeldir değişmek istiyormuyuz önemli olanda bu bence ! ağla yada seçim bizim
bence