Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 07:03 PM   #20 (permalink)
dygblmz
Teğmen

Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nice
Standart Cevap: duygu nun günlüğü

:)
farkındalıklarımla yaşar oldum..her olan bir şey dee 'geçmişte şurda şunu yaptığım ya da düşündüğüm için şuan bunu yaşıorummmm' diye sık sık bu cümleyi kurarak zamanım geçiyor:) farkındalıklarımı yazmaya kalksam herkes beni tanır:D o kadar var kiii..yolda yürürken bile ya hiç bir şeye odaklanmamışken aniden bir şey görüyorum aa diyorum..

duygularımın karışıklığı gidio 1 hafta öncesi deli gibiydim çok karıştı duygularım..ne düşüneceğimi şaşırmıştım..yerine koyamıyordum olumlu düşünceleri..şuan da zorluyorum kendimi öyle zorluorum ki..tamamen kendimi kendime kapadım evdeyim dışarıyı görmüyorum kimseyle olmayı hiçç hiçç istemiyorumm..kitap okuyorum secret ı izliyorum olumlamalarımı ses kaydı yaptım dinliyorum..günlüğümü yazıorm okudum kitalardan hoşuma giden yerleri günlüğe yazıyorum falan filan..çok keyif alıorum hepsini sıkmadan düzenli bir şekilde uyguluyorum.gözlerimi kapatıp gün içinde 2 3 kez hayalimi yaşıyorum her şeyi gözmün önüne getiriyorum gerçekten yaşıyorum sankii..yaşarken kendime heyecan mutluluk depolamaya çalışıorum düşündükten sonra duygularımı harekete geçiriyorum..hissedersem her şeyin daha mükemmel ve hızkı olacağını biliyorum..o olumlu enerjileri yüklemeye çalışırken beynimin içinde ağır bi kütle varmış gibi hissediyorum olumsuzluklar kütlesi sanki...sanki elimi kafamın içine sokuyorum ve on kütleyi kaldırmak için kendimi zorluyorum..bunu gerçekten hissediyorum çok ağır gelio ve sonra başım ağrıyo..nasıl bir şey anlamıyorum..elim gerçekten kafamın içinde ve ben mutluluk ve heyecanı yerleştirmek için onu kaldırmaya çalışıyorum yerinden bunu gerçekten oluyormuş gibi hissediyorum somut bişeyler kaldırıyorum kafamdan bunu gerçekten hissediyorum..anlam veremiyorum..bu kadar mı doldurmuşum kafamı olumsuzluklarla ya da nedir bu..o ağır kütle..cidden kendinmi çokk güzel çok ii hissediyorum her şeyin yolunda olacağına o kadar inanıyorum ki uzun zamandır hissediyorum böyle 2 günlük 10 günlük bi his değilki kendimi kandırmıyorum gerçekten bunu hissediyorum..somut olan gerçekten bi nesne sanki kafamdaki..gözüm tepede olsa görüyorum dicem:) ama gözlerim kapalıyken kabataslak görüyorum diyebilirim..umarım anlatabilmişimdir..lütfen birileri yardmcı olsun..bu nasıl bir şey..iyi mi kötü mü onu bile anlamıyorum..ne gezio bu hala kafamda..belki de daha zamana ihtiyacım vardır belki ama..madem iyiye gidiyorum (öyle bunu hissediyorum )o zaman neden kafamda bu kadar ağır kalıp gibi duruo?
her şey yolunda sadece bunu anlamıyorum..
yazın günlük yazın evinizde:)..teşekkürler..
alın kalemi defteri elinize yazın:)

*MÜMİN SEKMAN*
dygblmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla