Cevap: matrix'e hükmedin Gözle görünür 2 tane gerçekleşen olayım var ama inanın nasıl yaptığımın farkında değilim sadece şunu söyleyebilirim 2nokta benim bakış açıma göre sadece iyi dileklerle dua etmek sonra gerçekten onu bir daha düşünmemek bunu başarabildikmi gerçekten oluveriyor.
Bu başlık altındakileri okumaya başladığımdan beri tabi okumayı bitirip kitabıda alıp okudum haa kitaptan bişey anladımmı hayır burada anlatılanlar daha çok yardımcı oldu diyebilirim.Sıfır noktası denilen sınırsız guçle! hiçlikte! olabilmek o anı yakayabilmek önemli bu bir kişisel deneyim anlatabilmek benim için zor.
Gerçekleşen şeyler ise şöyle;
İşyerimde merdivenizin korkuluklarının tehlikeli olduğu çok boş olduğunu düşünmüştüm (merdiven inmekten kortkuğum için herzaman tedirgin inerim çünkü merdivenlerden birkaç kez ciddi düştüğüm için :) )
Bu düşüncem 2 gün önceydi ama sadece daha güvenli bir merdiven olması gerektiğini düşündüm.Ve bu sabah işe geldiğimde merdivenleriin etrafında 3-5 kişinin çalıştığını ek korkuluklar eklediklerini gördüm o kadar çok şaşırdım ki :) Bu duanın gücümü iyi niyetin sonucumu inanın anlayabilmiş değilim.Dediğim gibi galiba sıfır noktası veya Allahla bir olmak deyin adı herneyse sanırım kişiye göre değişir onu yakalayabilmek işte benim için butun mesele bu!!
2.ise işyerimle ilgili yine işyerimizde 2 çay-kahve makinası var ama bizim katımızdaki konduğundan beri düzgün çalışmıyor 2 haftadır 2nokta yapmadım ve hafta sonu makinanın tamamıyle değiştiğini gördüm artık aşağıya inmeden çay-kahve alabiliyorum..
Teşekkür ederim..
Sonsuz sevgimle.
__________________ O beni sevgisinden yarattı! |