23-04-2009, 04:53 PM
|
#358 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 31 Mayıs: "Hemen şu anda bilincini genişletmeye ve bolluğu her şeyde düşünmeye başla çünkü senin tüm ihtiyaçların yalnız bu şekilde karşılanabilir. Bilmeni isterim ki sana cenneti vermek Benim için büyük bir zevktir çünkü, varolan her şey cennetten akmaktadır. İşte o yüzden önce onu aramalısın; ve ondan sonra her şey sana verilecektir. Senin tüm ihtiyaçlarını biliyorum ve tüm ihtiyaçların harika bir şekilde karşılanıyor. Buna tüm kalbinle inan. Asla, hiçbir zaman, en ufak bir şüphenin bile bunu bozmasına izin verme. Öğretimi kabul et, onu yaşama geçir ve mucize üstüne mucizenin gerçekleşmesine tanık ol. Mucizeler zamanı elbette ki henüz sona ermedi. Sen yaşamını tamamen Bana adanmış bir şekilde yaşadıkça akla gelmedik mucizelerle karşılaşacaksın. İmkansızın mümkün kılındığını göreceksin. Her şeyde Benim dokunuşumu farkedeceksin. Gerçekleşen her şey için kalbin sevgi ve şükranla dolup taşacak..."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |