Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 02:01 AM   #50 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Çocuklar İçin Rahat Uyku Olumlaması ( gece kabus görüp rahatsız olan çocuklarınız için uyumadan önce onlara okumanız faydalı olacaktır)

Kendimi uykunun kollarına bırakıyorum. Beyaz, büyük bir bulutun içine. Aydınlık ve ılık. Orada benim en iyi koruyucum olan .........(sevdiği bir oyuncağının adını kullanabilirsiniz.) beni bekler. Güçlü, büyük ve akıllı. O beni çok seviyor. Biz onunla oyun oynuyoruz. O, beni rüyalarımda çok güzel yerlere götürüyor. Her gece komik, şaşırtıcı ve ilginç maceralar yaşıyoruz onunla. Sonra gezimiz bitince beni geri getiriyor. Usulca yatağıma dönüyorum. Büyük, beyaz buluta girdiğimde kimse beni göremez. Ben görünmez olurum. Ben istediğimde görünürüm sadece. Orada hiç acıkmam ve yorulmam.

Yeni şeyler öğrenirim ve dinlenirim. Orada ben çok güçlü olurum. Arkadaşlarımla beraber, oynarız ve konuşuruz. Sabah kalktığımda dinlenmiş ve biraz daha büyümüş olurum. Neşeyle güne başlarım. Böyle birçok bulut var içine gireceğim. Her gece birinin içine girer, rüyalar görürüm. Onlar benim bulutlarımdır. Bazen arkadaşlarımı da çağırırım. Onlarla oynamak için. Bazen de yalnız olurum. Kendimi uykunun kollarına bırakıyorum. Sakince, rahat ve gevşemiş olarak..
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla