Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 04:49 PM   #9 (permalink)
sibel80
Teğmen

Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: Ynt: kuantum dokunuş tekniği

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuantum Dokunuş / Şifa Verme Gücü

Kuantum-Dokunuş, şifanın, sağlıklı olmanın önündeki engelleri ortadan kaldıracak devrim niteliğinde bir yönetimdir.
Şayet atmakta olan bir yüreğiniz varsa; canlıysanız, yaşıyorsanız, nefes alıp verebiliyorsanız bu yöntemi uygulamak için herhangi bir engeliniz yok demektir.

Bu yöntemi, sadece bu kitabı okuyup hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Öyle ki, bu kitapta anlatılanları çocuklar dahi kolayca anlayıp hemen uygulamaya başlayabilir. Ne bir öğretmene, ne herhangi özel bir yeteneğe, ne de size el verilmesine ihtiyaç yok.
Ve insanlar bu tekniği uygulamaya başladığınızda mucizeler yaratmakta olduğunuzu söyleyecekler: Onlara inanmak için pek çok nedeniniz olacak. Çünkü yaptıklarınıza kendiniz dahi inanmakta -en azından başlangıçta- zorlanacaksınz.

Richard Gordon-Ganj Kitap Yayın evi

Ben bu kitabı okudum.Gayet açıklayıcı yalın bir dille anlatıyor.Tavsiye edebilirim

Atomaltı - yani kuantum düzeyinde işleyen bu teknik sayesinde atomların düzeyinde mucize olarak adlandırılan şeyleri yapmak çocuk oyuncağı haline geliyor.
bu kitabın anlattığı teknikle matrixe hükmedinin anlattığı teknik aynımı.hangisi daha açıklayıcı.
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla