Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2009, 02:23 PM   #2 (permalink)
duygu460
Teğmen

Tesekkür: 49
64 Mesajinıza toplam 323 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duygu460 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: telkinler hemen bitiyor...

Alıntı:
umut6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba
ben yeni üyeyim, öncelikle teşekkür ederim başladım dinlemeye..
benim sorum şu; dinlediğim telkinler hemen bitiyor, ama günde 8 saatten bahsediliyor, tekrar tekrar başamı alıyoruz. yoksa başka versiyonlarına yada diğer konularamı geçiyoruz.. farklı versiyonlar bizim müzik tercihimiz için mi?
ayrıca benim suçluluk duygum yok, suçluluk duygusu telkinlerini mutlaka dinlemelimiyiz ilk hafta.
tşk ederim
Arkadaşım benim yetkim yok fakat sana şunları söyleyebilirim.Telkinleri seninde dediğin gibi tekrar tekrar başa alıyoruz ve günde 8 saatte şart deil günde 8 saat dinleyerek 1 haftada etkileri görüyorsan,mesela günde 4 saat dinlersen yaklaşık 2 haftada etkileri görebilirsin.
İkinci soruna gelirsek ego güçlendirici ve sucluluk duygularından başlamak şart. Bu telkinler listende sabit kalacak 1 hafta dinledikten sonra bu listeye ne problemin varsa örneğin sigaraysa ego+sucluluk+sigara bırak şeklinde liste yapacaksın.Tekrar tekrar dinleyeceksin.Sucluluk telkinini bir süre sonra cıkarabilirsin ..
Saygılar...