Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2009, 01:11 PM   #17 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen

Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum

ben diyet yaparak 7 kilo verdim 3haftada sonra çok sıkı devam etmeme rağmen 3ay boyunca hiç kilo veremedim oysa gitmesi gereken 3-5 kilo daha vardı.sonra inançlarıma baktığımda anladımki kilo verme konusunda kendime koyduğum bazı engeller var.(3HAFTADA ÇOK HIZLI KİLO VERDİĞİM İÇİN VÜCUDUM KENDİNİ SIKMAYA BAŞLADI VE DENGELEMEY ÇALIŞIYOR DİYE SAÇMA SAPAN BİR İNANÇTI BU) sonra rejim yapmayı bıraktım eskiden kısa bir süre abarttığımda yani abur cubur yediğimde hemen 3-4 kilo alırdım çok kısa sürede ama 2aydır inanın canım ne isterse yiyorum çoğu zaman abartarak üstelik çikolata tatlı hiçbir kısıtlama yok ve hala kilo almadım eski inançlarım olsa 1 haftalık çikolata bana hemen kilo olarak dönerdi.
şimdi yediğim ve içtiğim herşey beni daha sağlıklı ve formda kılıyor diyorum ağzıma attığım her lokmada bunu düşünüyorum su içerken moleküllerine beni daha sağlıklı yapması için emir veriyorum. aslında ben artık nerdeyse herşeyle konuşuyorum.:)yemek yerken daha sağlıklı yapması için yediklerimle, birine kızgın olduğum zaman onu affetmesi için kalbimle, dışarı çıktığımda ondan gelen enerjiyi ve sevgiyi almak için gördüğüm çiçeklerle....:)

sonuçta biliyorumki herşey canlı ve herşeyde bir bilinç var. hiçbir nehir tersine akmıyorsa bu ondaki akla işarettir.her çiçek zamanında açıyorsa bu onun kodlarında mevcut bilgiyi işleyebilme zekasına işarettir...evrendeki tek canlı ben değilim sonuçta...

ve kilo olayına yeniden dönecek olursak yediğim zaman kilo alıyorum inancımı yediğim herşey beni daha sağlıklı ve formda yapıyor inancıyla değiştirdim.kilo alma olayını engelledim ama hala 5 kilo fazlam var bu demek oluyorki değiştirmem gereken bazı inatçı inançlarım hala mevcut.o inançlarıda en yakın zamanda bulup tamir edicem.

herkese iyi şanslar
YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER...
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla