Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2008, 10:39 AM   #19 (permalink)
meninje
Üsteğmen

Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
bu gün harika bir gün belki de ben daha gülümseyerek uyanıyorum güne kimbilir ? dün gece zor geçti uykusuzluk başağrısı beynim de bir hareket ama anlamdıramıyorum yanlız uyku uyanıklık arası hep aklımda " aslında güçlü olduğum ve ne istersem başaracağım" düşünceleri var ben başka seyler düşünürken bu iki kelime sürekli araya giriyor iştahım azaldı abur cubur yemiyorum ama dikkatte ediyorum aylardır yapamadığım diyetimi artık yapabiliyorum düzenli sporumu da ,içim daha huzurlu daha mutluyum artık korkmuyorum gelecekten üzülmeyi dünde bıraktım babacıma olanlara şimdi daha bir gülümsüyoruz hepimiz çaktırmadan evdeki herkeze dinletiyorum

telkinleri hiç okumadım sadece müzik olarak dinlemek ve hissetmek inanın daha keyifli shamancım teşekür ederim seni yanımda hissetmekte çok güzel destek olan tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu gönderiyorum
Ne kadar da benzer şeyler hissediyoruz tatlı cadım:) Rabbim bozmasın mutluluğumuzu huzurumuzu 96

Diyet konusunda da darısı başıma diyorum;) bende bugün dinlemeye başladım telkinlerimi. Aynen senin gibi bende metinleri hiç okumadım. Büyü bozulacakmış gibi geliyor... Böylesi daha güzel